Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeste li među njima?

Od njih možete očekivati skupe darove: Ovi horoskopski znakovi su vrlo velikodušni s darivanjem!

Shutterstock
24.12.2023.
u 06:00

Neki su apsolutno ekstravagantni kada je u pitanju darivanje

Postoji mnogo ljudi koji će izvaditi svoj novčanik bez problema kada su oni u pitanju, ali neće biti baš velikodušni kada je riječ o daru za prijatelja. Međutim, neki su apsolutno ekstravagantni kada je u pitanju darivanje i mogu vas oduševiti darovima koje vam kupe. Na temelju horoskopskih znakova, ovo su četiri horoskopska znaka koji vole davati ekstravagantne darove pa budite spremni ovog Božića, kako prenosi Times of India.

Rak: Ako ste ikada sumnjali da su Rakovi škrti, iznenadit ćete se kada znate da je ovaj horoskopski znak vrlo pažljiv i da nikada ne razmišlja o novcima. Nabavit će vam stvari koje pokreću sjećanja iz djetinjstva ili nešto što ste se pokušavali nabaviti. Oni razmišljaju o svojim darovima bez obzira tko ste i potrudit će se izmamiti osmijeh na vaše lice.  

VEZANI ČLANCI:

Vodenjak: Ovaj horoskopski znak može biti nestašan u pogledu veza, ali kada je riječ o kupnji darova, pobrinut će se da dobijete najbolje. Lako potroše veliku svotu kada treba nešto kupiti za vas. Novac je za njih nešto što mogu lako zaraditi, a nije ništa kada je u pitanju njihovo prijateljstvo. Daruju ekskluzivne uspomene, vrhunske uređaje i druge proizvode.

Djevica: Djevice su vrlo ekstravagantne, međutim, to nije zbog njihovih osjećaja, već zato što žele nadmašiti sve druge darove koje ćete dobiti. Ta natjecateljska crta u njima tjera ih da potroše velik iznos. Ako kupuju darove, oni moraju biti savršeni. Njihovi darovi mogu biti nekonvencionalni, ali uvijek će vas šarmirati.

Vaga: Vaga se može razbacivati novcem ako vas želi razmaziti i iako možda nikada neće potrošiti mnogo na sebe, uvijek će kupiti ono što vam se sviđa. Vole vam izmamiti osmijeh na lice i dat će vam raskošne darove ili čak promišljene pakete.

Pouzdani i nesebični: Ovo su najsuosjećajniji horoskopski znakovi!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije