Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
s njima sve izgleda bolje

Od dva pramena, tri pramena, četiri ili pet... Pletenice su frizura koja stoji svima

Pletenice
Foto: Shutterstock
1/2
09.09.2014.
u 10:00

Lako se oblikuju, a uvijek ih možete podići i u punđu ne zamarajući se kako ona izgleda, jer s pletenicom sve izgleda bolje.

Od dva pramena, tri pramena, četiri ili pet, s umecima, trakama, ukrašene cvjetićima, položene na leđa ili oko čela – pletenice imaju toliko lica da bismo ih mogli nositi svaki dan.

Lako se oblikuju, a uvijek ih možete podići i u punđu ne zamarajući se kako ona izgleda, jer s pletenicom sve izgleda bolje.

Ivana Oletić iz frizerskih salona Iva ističe da su ove godine popularne pletenice od dva pramena, ponekad upletene u punđe, a mogu se i nadopuniti trakama od raznih materijala te detaljima od kože, pletiva ili vune.

Foto: screenshot/facebook

- Kovrčavoj kosi bolje stoje pletenice u ležernijoj, ne jako pričvršćenoj varijanti povezane s laganim valovima ili kovrčama kose u romantičnu cjelinu, dok ravna i glatka kosa voli one koje su bolje pričvršćene i fiksne te stvaraju seksi i zavodnički look, kazala je poznata frizerka za portal Budi.IN.

Sve o pletenicama možete čitati na portalu Budi.IN.

>>IT frizure ovog su ljeta pletenice! Kome treba rajf kad ga možete napraviti od svoje kose

>>Stilistica savjetuje: Ovo su frizure za ljeto 2014.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije