Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

OČARAVA BJELINOM: Savršena košulja. Rođena u Hrvatskoj

CROATA
Foto: PROMO CROATA
1/5
13.10.2019.
u 08:00

Košulja, a ponajprije bijela košulja, jednostavna je poput slikarskog platna koje omogućuje muškarcu da bude kreativan onoliko koliko želi biti…

Ovaj bezvremenski modni klasik prvi je odjevni predmet koji oblače poslovni ljudi, sigurni da će biti primjereno odjeveni za zadatke koji ih očekuju. Svježa, čista košulja savršenog kroja budi osjećaj svježine i čistoće, a kada je izrađena od najboljeg materijala, jedinstvena i prozračna, potiče samopouzdanje i ostavlja dojam odlučnosti i snage – upravo ono što je važno modernom muškarcu.

U ormaru uspješnog muškarca uvijek će se naći kvalitetna košulja, a upravo bijela i svijetloplava košulja osnova su muške garderobe jer su nosive u svakoj prilici i odgovaraju svakoj kombinaciji. S njima ne možete pogriješiti, važno je samo odabrati kroj koji vam doista pristaje i vrhunsku kvalitetu.

Foto: PROMO CROATA

Možda na prvi pogled sve izgledaju isto – ali nije tako jer svaka je košulja posebna na svoj način – krojevi, način izrade i dizajnerski detalji, to je ono što čini znatnu razliku između ležernijih verzija, elegantnijih komada i strogo poslovne odjeće.

Košulje modnog brenda CROATA, prikazane u kampanji koju potpisuje Mladen Šarić, upravo su takvi, jedinstveni primjerci koji ispunjavaju visoke estetsko-funkcionalne zahtjeve svojih kupaca i garantiraju vrhunsku kvalitetu proizvoda. Suvremeni, dotjerani muškarac u košulji koja mu stoji kao salivena središnja je misao ove kolekcije.

Košulje CROATA za poslovne i svečane prilike sinonim su vrhunskog stila. Sašivene su od pažljivo odabranih prvoklasnih tkanina. Završne obrade tkanina pružaju dodatan osjećaj ugode i svježine prilikom nošenja te jednostavno održavanje.

Možda ćete u kampanji prepoznati i posebnu uslugu ovoga brenda – jedinstvene košulje Croata Unum koje možete sami kreirati. Luksuznu liniju personaliziranih košulja – made to mesure – krasi vrhunska izvedba šivanja sitnim šavom. Košulja se kroji u skladu s tjelesnim mjerama i željama kupca kako bi idealno pristajala.

Foto: PROMO CROATA

Uz posebno odabrane tkanine i dugmad od sedefa, ove košulje dobivaju poseban sjaj. Stoga jedino što treba učiniti jest posjetiti webshop brenda Croata ili neki od njihovih salona i provjeriti kako vam pristaje. A kada odaberete košulju koja vam odgovara, bit će vjerna pratilja vaših poslovnih uspjeha. Jer kvaliteta i klasika nikada ne izlaze iz mode.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije