Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kontroverzna blogerica

Objavljuje svoje gole fotke na Instagramu, a napadaju je zbog nečeg drugog

Blogerica
Foto: Instagram
16.12.2017.
u 17:49

Odlučila je javno progovoriti zbog čega je "napadaju" na Instagramu gdje ju prati gotovo 70.000 korisnika te društvene mreže.

Jessa O’Brian je 28 - godišnja australska blogerica koja se odlučila na hrabar potez. Odlučila je javno progovoriti zbog čega je "napadaju" na Instagramu gdje ju prati gotovo 70.000 korisnika te društvene mreže. 

Požalila se na dvostruka mjerila s kojima se suočava zbog svoje linije. Ona naime nije pretila, što je najčešći razlog izrugivanja na društvenim mrežama, već sasvim suprotno - mršava.

 

 

 

🇹🇴 T O N G A 🇹🇴 This Kingdom is where I shall be disconnecting and reconnecting for the next two weeks 🌞🌞🌞 I will be switching off and taking a timeout. I'm taking the challenge to use no internet and utilise traditional maps and local knowledge 🗺 avoiding the temptation of convenience and having fun in getting lost in it all 🙃 I will be taking time to do nothing but be a beach bum and a wandering Soul 🌊 😎👣🚣🤙🏽🎒 I will touch base again when I return home to share some of my epic adventures with you all 🙌🏽 So apologies for the delayed response if you do reach out in the meantime 🙏🏽 Until then... I send you so much light and love 💖 I'm out ✌🏼 #tonga #islandlife #coconuts #malo

A post shared by The Nude Blogger (@thenudeblogger) on

 

Zbog raznih negativnih komentara kako bi trebala "početi jesti", odlučila je progovoriti javno kako bi ukazala na dvostruka mjerila i standarde ljepote. Prvi put je u središte pozornosti došla kada su joj deaktivirali Instagram profil zbog "neprimjerenog sadržaja" na kojemu objavljuje fotografije na kojima je pretežno bez odjeće. Pojašnjava kako je takve građe te da se ne izgladnjuje, a mnoge je upozorila i kako nije "posramljivanje zbog izgleda "rezervirano" samo za one s viškom kilograma. 

Pogledajte i galeriju najvatrenijih žena hrvatskih nogometaša:

Blogerica
1/40

Komentara 5

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
18:20 16.12.2017.

valjda se bune one koje su masne i debele! lijepa cura!

Avatar duka4
duka4
18:01 16.12.2017.

zena ima super liniju

AU
austrougarskigeneral
21:14 16.12.2017.

svatko voli danas komentirat i napadat i kritizirat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije