Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu se složili s njom

Objavila testove koje provodi na partnerima pa izazvala raspravu: 'Plati spoj, brini je li mi hladno...'

TikTok
06.04.2022.
u 13:29

Na svakom prvom spoju testira potencijalnog partnera i pokušava vidjeti kakva je osoba

Žena je izazvala debatu na društvenim mrežama nakon što je otkrila da provodi testove na muškarcima s kojima izlazi kako bi provjerila jesu li je u stanju "opskrbiti i zaštititi". Gabby je podijelila svoja stroga pravila za spojeve na svom TikToku, @respectfullygabby, gdje je rekla da namjerno daje svojim potencijalnim partnerima suptilne zadatke da vidi hoće li proći test, kako prenosi Mirror.

5 razloga zašto žene traže razvod. I nije riječ samo o varanju:

1/5

U videu je objasnila da joj je prvi cilj vidjeti hoće li muškarac ponuditi plaćanje za njihov prvi spoj. “Prestanimo s ovim glupostima oko jednakog plaćanja. Prvi spoj – on mora platiti cijeli račun”, tvrdi u videu pa dodaje da, ako ne plate cijeli račun, nema nastavka odnosa.

Još jedan test je da vidi brinu li njezini spojevi o njezinoj sigurnosti i prisjetila se vremena kada je naručila Uber da se vrati kući nakon što je popila nekoliko pića s muškarcem u baru u Miamiju na Floridi.

Prvi je stigao njegov Uber, ali umjesto da je samo ušao u njega i ostavio je da čeka svoj prijevoz sama, ponudio joj je da pričeka s njom. "Ako vas nije briga za moju sigurnost i ne čekate da sigurno uđem u svoj Uber, gotovi ste. Muškarci, morate je otpratiti do auta, do njenog Ubera, bilo gdje kako biste bili sigurni da će sigurno doći kući.”, objasnila je.

Treći test uključuje Gabby koja kaže da joj je hladno da vidi hoće li joj njezin partner posuditi svoj kaput kako bi je zagrijao. "Želim vidjeti hoćeš li mi dati jaknu sa svojih leđa, a ako ne, mrtav si za mene", rekla je.

@respectfullygabby First date tests #dating ♬ Sex and the City (Main Theme) - TV Sounds Unlimited

Otkako je objavljen, video je prikupio više od 20.000 lajkova i 800 komentara, a neki su se složili s njezinim pravilima i rekli da su sasvim razumna.

"Ako se momak ne pobrine da se vratim kući sigurno nakon našeg spoja, neću više izlaziti s njim, bez obzira koliko dobar spoj bio”, komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: "Treba platiti za svaki spoj!! Nikada nisam platila spoj u svom životu."

Međutim, nisu se svi složili s Gabby, kao što je jedan korisnik napisao: "Muškarci ne moraju osigurati i štititi svaku ženu koju upoznaju. Brkate prvi spoj s mužem ili ozbiljnim dečkom."

“Što smo mi u srednjoj školi? Prestanite s igrama i komunicirajte!! Previše si odrasla za sve ovo”, dodala je jedna korisnica.

Ova mjesta mnogi zaborave očistiti, a puna su bakterija!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije