Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobično

Obitelj je slučajno otkrila da kćer nema gene svojeg oca zbog pogreške pri umjetnoj oplodnji

09.08.2019.
u 16:31

Mlada djevojka je roditeljima poklonila DNK test, a rezultati su iznenadili cijelu obitelj

Prošlog Božića Rebecca Cartellone (24) iz američke savezne države Ohio svojim je roditeljima poklonila DNK test kako bi mogli saznati svoje pretke iz obiteljskog stabla, a dva mjeseca kasnije rezultati su pokazali da Rebecca ne dijeli genetsku povezanost s nikime s tim talijanskim prezimenom, piše Daily mail. 

Roditelji Joseph i njegova žena Jennifer su se 1994. podvrgnuli umjetnoj oplodnji i dobili kćer Rebeccu. Doktor iz klinike uzeo je jajne stanice žene i rekao kako će ih oploditi sa spermom njezina muža. Očito je došlo do pogreške, a Joseph sada planira tužiti kliniku. 

"Kada smo pogledali rezultate vidjeli smo da u Rebeccinim rezultatima nema talijanske krvi. Ovo je bilo jako teško za cijelu obitelj. Nikad nisam mislio da će božićni poklon ovako izgledati. Kćer nam je trenutno pod velikim stresom i zbunjena je oko svojeg identiteta", rekao je Joseph. 

Obitelj želi otkriti čija se sperma koristila kod oplodnje i tko je zaslužan za ovakav splet okolnosti. 

Pogledajte koliko muškarci poznaju ženske proizvode: 

Komentara 3

Avatar messerschmidt
messerschmidt
16:25 10.08.2019.

Ništa novo. Doktor ili netko iz bolnice su drkali u epruvetu.

JM
ja-ma
04:26 10.08.2019.

A joj pa to rade svuda u svijetu.Koliko ih samo ima tuđe dijete da i ne zna.Kod nas isto.

DM
drazen.muhvic
07:40 10.08.2019.

Svejedno nalikuje ocu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije