Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUROPERATORI

Novo partnerstvo TUI-ja i Generalturista

Generalturist_TUI
02.02.2010.
u 13:16

Ostvarena strateška suradnja europskog turoperatera TUI-ja i hrvatskog turoperatera Generalturista.

Na konferenciji za novinare održanoj 2. veljače u hotelu Regent Esplanade u Zagrebu, javnosti je predstavljena strateška suradnja najvećega europskog turoperatora TUI-ja i hrvatskog turoperatora Generalturista. Predsjednik uprave Generalturista gospodin Pečarević predstavio je suradnju kao Generalturistovu veliku priliku. Već je u tijeku rebranding svih poslovnica i uvođenje novog softvera koji će olakšati prodajne i postprodajne napore, a kupcu omogućiti jednostavan pristup. Generalturist će nastaviti razvijati i svoj CRM sustav kako bi kontakt s kupcem i njegovo pozitivno iskustvo bilo što jače. Svojim će kupcima od travnja ove godine ponuditi sav asortiman najboljeg svjetskog touroperatora koji jamči vrhunski doživljaj putovanja. Među govornicima bio je i dr. Klaus Pümpel, predsjednik uprave TUI Austria GmbH koji je predstavio TUI grupu i istaknuo važnost novog partnerstva, dok je gospodin Miro Primorac, direktor i suvlasnik slovenske agencije Sonček, TUI-jev slovenski partner, govorio o vlastitome uspjehu kroz partnerstvo s TUI-jem.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije