Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljivo

Novo istraživanje otkrilo: Muškarci s većim nosevima imaju i veće penise

shutterstock
05.05.2021.
u 21:34

Studija, koja je objavljena u časopisu Basic and Clinical Andrology, pregledala je leševe 126 muškaraca u roku od tri dana nakon smrti i izmjerila niz dijelova tijela

Novo istraživanje pokazalo je da muškarci koji imaju veće noseve imaju i duži penis. Naime, istraživanje je gledalo korelaciju između veličine nosa i dužine penisa kod muškaraca, a pokazalo se da ima veze, kako piše LADBible

U istraživanju se otkrilo da muškarci s većim nosevima imaju prosječnu duljinu penisa oko 13,4 centimetara, dok oni s manjim nosevima imaju penis duljine oko 10,4 centimetara

Studija, koja je objavljena u časopisu Basic and Clinical Andrology, pregledala je leševe 126 muškaraca u roku od tri dana nakon smrti i izmjerila niz dijelova tijela. Istraživači sa Medicinskog sveučilišta u Kyotu uzeli su u obzir njihovu visinu, težinu, duljinu penisa kada su opušteni, opseg penisa i težinu testisa.

Evo zašto biste trebali doživjeti orgazam prije svakog odlaska na spavanje:

1/7

Rekli su da je točan način repliciranja duljine uspravnog penisa polaganje trupla i povlačenje penisa do kraja, to im daje 'ispruženu duljinu penisa' (SPL).

- Činjenica da je veličina nosa povezana sa SPL-om ukazuje na to da duljina penisa možda neće biti određena dobom, visinom ili tjelesnom težinom, već je utvrđena prije rođenja - rekli su istraživači.

Iako je postojala korelacija između veličine nosa i penisa, nisu pronašli razlog zašto bi to moglo biti.

- Iako su naši rezultati beskorisni u forenzičke svrhe, razumijevanje procesa rasta penisa ili crta lica može biti vrlo važno za ekstrapolaciju fetalne razine androgena i praćenje muških genitalnih funkcija. Ova studija prva je koja pokazuje vezu između SPL-a i veličine nosa, ali razlozi zašto su SPL i veličina nosa povezani još uvijek su nejasni. Stoga je ovo zanimljiva tema kojom se treba baviti i dalje- zaključili su.

Znate li koliko biste praška za rublje zapravo trebali koristiti?

Komentara 6

MO
montello
15:58 06.05.2021.

Ma tko to kaze😂

Avatar Cukor
Cukor
08:20 06.05.2021.

Da,nos i penis u kooperaciji bili bi veći.

MM
Marljivi mrav
22:12 05.05.2021.

Haha "nos - ponos".😂🤣😅

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije