Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika razlika

Novi trend na internetu: Djevojke uspoređuju svoju i partnerovu sobu - pogodite tko je uredniji?

TikTok
12.10.2020.
u 12:30

Čini se da se neki nikada nisu uhvatili ozbiljnog posla i temeljito očistili stan.

Pojavio se novi trend na društvenoj mreži TikTok u kojem djevojke uspoređuju svoju spavaću sobu s partnerovom. Razlika je ogromna, a ako je suditi po svemu što vidimo, neki muškarci nikada ne čiste svoj životni prostor! Također, ne ulažu novac u biljke i ukrase koji bi dom činili urednijim, prenosi Daily Mail.

@achendricks

when it’s you’re turn to spend the night at his place🙃 ##fyp

♬ It's The Hard Knock Life - Annie Movie

Većina djevojaka imala je uredne i čiste stanove, a kod dečka bi pokazale potpunu suprotnost - prljav pod, razbacana odjeća i smeće posvuda.

Video Madelyn Krueger postao je najpoznatiji. Naime, kod njezinog dečka mogu se pronaći stare čaše iz McDonald'sa, iskorištene zaštitne maske za lice, sitan novac, ali i nešto što nalikuje mrtvom štakoru. 

@madelynkrueger

When it’s your turn to stay at HIS place.. ##dontletthisflop ##fyp ##help ##college

♬ It's The Hard Knock Life - Annie Movie

Kupaonica je također prljava, u tušu ima plijesni, a umivaonik je pun dlaka i paste za zube. Zahodska školjka vjerojatno nije očišćena niti jednom. 

Ljudi su zgroženi videima koji se šire društvenim mrežama i ne mogu vjerovati da je tako velika razlika između muškaraca i žena kada je u pitanju održavanje vlastitog doma.

Novi trend među tinejdžerima: Otkrili kako kupovati alkohol bez osobne iskaznice:

1/1

Komentara 1

DA
danho
15:36 12.10.2020.

Mazohistice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije