Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
must have komad

Nova Sever kolekcija predstavljena u DBOXX Concept Store-u

Robert Sever
Foto: Petar Santini
1/19
12.11.2015.
u 14:27

Sinoć je u divnoj modnoj atmosferi poznati dizajner Robert Sever predstavio drugu kolekciju branda SEVER u novo otvorenom dizajnerskom dućanu

U concept store-u DBOxX predstavljena je sinoć nova kolekcija SEVER za aktualnu sezonu.

Radi se o drugoj kolekciji iz druge linije poznate modne kuće Robert Sever. Kolekcija je predstavljena prošli mjesec preko kampanje koju je prvi puta snimio sam Robert, a sinoć su je uživo mogli vidjeti Ana Begić, Sonja Lamut, Igrajna Vargek, Twins by Begović i Štimac, Anthony Avangard te mnogi drugi koji su se okupili sinoć na predstavljanju Severovih kreacija.

Prva kolekcija, predstavljena prije nekoliko mjeseci, doživjela je veliki uspjeh te je bila rasprodana u čak sedam različiti prodajnih mjesta diljem Hrvatske. Riječ je o urbanoj i povoljnijoj liniji odjeće namijenjenoj mlađoj populaciji. Sama kolekcija bila je posebno najavljena fotografijama kampanje, koju je snimio sam Robert Sever.

Tradicionalne plise suknje, oversized sportske majice u modernoj kombinaciji crvene i crne, smjele suknje od kepera i izbjeljivanog trapera u mini i midi dužini, dugački i kratki kardigani, tople parke od pamuka, samo su neki od modela iz najnovije kolekcije. Kao must have komad ove kolekcije posebno se ističe ručno oslikana "Lamour" t- shirt.

„S obzirom da se radi o drugoj liniji koju smo pokrenuli prije tek nekoliko mjeseci, odlučili smo oko nje stvarati jednu potpuno novu priču. Nakon što smo predstavili kampanju, došao je red i na predstavljanje same kolekcije našim prijateljima, kolegama i suradnicima. Concept store DboxX naše je najnovije prodajno mjesto i jako smo sretni da smo baš u suradnji s našim novim partnerima prezentirali ovu kolekciju. Uživali smo u Aninim kolačićima i izvrsno se zabavili“, ispričao je Robert Sever.

Foto: Petar Santini

Foto: Petar Santini

>>Modni spektakl godine - humanitarna izložba 'Diva style Dolls'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije