Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE PROPUSTITE

Nova Ordinacija sutra uz Večernji list, imamo i poseban poklon

Ordinacija
26.05.2023.
u 18:12

O pet faza žalovanja nakon gubitka bliske osobe za Ordinaciju piše predstojnik Klinike za psihijatriju i psihološku medicinu KBC-a Zagreb prof.dr. sc. Darko Marčinko

Svježe i sezonske namirnice, lagana prehrana i dovoljno tekućine – glavne su preporuke za prehranu tijekom ljetnih dana, kad se zbog visokih temperatura pojačano znojimo pa gubimo elektrolite i tekućine. Na dehidraciju su posebno osjetljiva djeca, osobe starije životne dobi i osobe oslabljena imunološkog statusa.

Dermatologinja i venerologinja prim. dr. sc. Ivana Manola, majstor kozmetičar Valerija Štokić i osobni trener Saša Segedi savjetuju kako pripremiti tijelo za najtoplije godišnje doba. Njihove preporuke za očuvanje zdravlja i poboljšanje izgleda zbog kojeg ćete se i sami bolje osjećati pročitajte u sutrašnjoj Ordinaciji koja izlazi uz Večernji list. "

Roboti će obavljati 70 posto zahvata, ali neće zamijeniti čovjeka. Za sada", kaže za Ordinaciju svjetski stručnjak prof. Ahmed M. Alkhani, predsjednik Arapskog neurokirurškog društva. Razgovarali smo i s danskim futurologom Joe-Max Wakimom.

O pet faza žalovanja nakon gubitka bliske osobe za Ordinaciju piše predstojnik Klinike za psihijatriju i psihološku medicinu KBC-a Zagreb prof.dr. sc. Darko Marčinko. Psihologinja Eva Jurković piše o asertivnosti.

Proslavljena maratonka Matea Parlov Koštro za Ordinaciju otkriva svojih deset zdravih navika, nutricionistica Angelina Paić napravila je jelovnik za slana i slatka jela s povrćem i voćem, a mi čitateljima Ordinacije poklanjamo kupon za 15 posto popusta u Ritz estetici.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije