Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borovo

Nova kolekcija Startas tenisica u prodavaonicama

startas
VL
Autor
Branimir Bradarć
21.03.2014.
u 13:19

Posebno se ističe da su u kolekciji korišteni prirodni materijali, a u proizvodnim pogonima Gumene obuće u tvornici u Vukovaru svi su dijelovi ručno povezani u jedinstvenu cjelinu.

Sa prvim danom proljeća vukovarska tvrtka Borovo pustila je u prodaju prvi dio nove Startas kolekcije proljeće/ljeto 2014. godine.

Iz tvrtke navode kako su se poznate tenisice pojavile na policama dvadeset borovskih prodavaonica u 16 većih gradova u Hrvatskoj. Među njima su tenisice nazvane Lastavice, Rivijera, Crvena, Bijela i Plava kao i prva Limited Edition (LE) Startasica (plave točkice na bijeloj panami).

Posebno se ističe da su u kolekciji korišteni prirodni materijali, a u proizvodnim pogonima Gumene obuće u tvornici u Vukovaru svi su dijelovi ručno povezani u jedinstvenu cjelinu.

Prvi dio kolekcije sastoji se od četiri modela u temeljnim bojama za svaku modnu kombinaciju, i dva modna modela te prvog LE modela. Četiri modela potpisuje MIT dizajn studio iz Osijeka, a dva modna modela i LE model su djelo rovinjskog dizajnera i ilustratora Maura Massarottija.

Prema najavama drugi dio kolekcije proljeće/ljeto 2014., a koji se sastoji isključivo od modnih modela, u prodavaonicama će se naći krajem travnja.

U tijeku je i natječaj za izradu kolekcije Startas tenisica za jesen/zimu, a u koji su se uključili brojni dizajneri iz cijele Hrvatske.

>>Povratak startasica: Nove kolekcije počinju sa 50.000 pari tenisica

Komentara 1

Avatar bok
bok
08:07 24.04.2014.

jako su lijepe i nadam se da ce ta prica postati europski mega-hit!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije