Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima smisla

Nošenjem istih cipela dva dana za redom smanjuje se njihov rok trajanja

Shutterstock
07.07.2019.
u 16:21

Nošenje iste obuće dan za danom nije najbolja ideja

Iako možda postoji svima omiljen par cipela ili tenisica, ipak ih ne bi trebalo nositi dva dana za redom iz više razloga.

Ako se iste cipele nose dva dana za redom, one će se brže istrošiti i "pohabati", a samim time će i kraće trajati.

Kada se iste tenisice nose više dana za redom, one upijaju znoj nogu. Ovo je sasvim normalno, s obzirom da se noge prirodno znoje, a pogotovo ljeti. Ipak, trebalo bi voditi računa o tome da ostane dovoljno vremena za sušenje cipela. Pogotovo kada se radi o tenisicama za vježbanje kada se noga još više znoji zbog tjelesne aktivnosti.

Foto: Shutterstock

Ako se idući dan nose iste cipele, ne dolazi do njihovog sušenja, a samim time vremenom cipele gube svoj oblik. Najbolje je imati dva para cipela koje se izmijenjuju i svi problemi su riješeni.

Ključne riječi

Komentara 2

BU
busbus59
09:15 07.07.2019.

Je ate,ja noxim jedne cipele dkk se ne raspadnu,onda kupim druge. I tako već puuuuuno godina!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije