Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
cijena i 10.000 dolara

Nogometni div Benfica predstavio liniju ekskluzivnih vjenčanica

Vjenčanice Benfice
Foto: Twitter
1/2
13.10.2016.
u 07:41

Iz Benfice su poručili kako će se vjenčanice prodavati s ostalim klupskim suvenirima, a njihova prodaja trebala bi financijski pomoći klubu koji je poprilično zadužen

Kao što je prije nekoliko dana i najavljeno, portugalski nogometni div Benfica predstavio je vlastitu liniju ekskluzivnih vjenčanica.

Iz Benfice su poručili kako će se vjenčanice prodavati s ostalim klupskim suvenirima, a njihova prodaja trebala bi financijski pomoći klubu koji je poprilično zadužen. Na modnoj reviji održanoj na stadionu u Lisabonu Benfica je predstavila dvadeset i četiri vjenčanice, od kojih je dio i u crvenoj, klupskoj boji, a cijena im se penje i do deset tisuća eura.

– Naš je cilj pratiti životni ciklus naših navijača i navijačica – rekao je voditelj klupskog marketinga Jose Simao. Nogometni klub Benfica prije nekog vremena pokrenuo je i vlastitu liniju prezervativa s ambalažom na kojoj su otisnuti klupski simboli, ali i važniji datumi iz bogate povijesti lisabonskog velikana, a ostvarili su odličan uspjeh na tržištu.

– Kao što imamo proizvode za bebe, poput pelena i bočica za hranjenje, imamo proizvode za sve životne faze navijača, za njihove najvažnije trenutke – kazao je Simao. To uključuje i smrt pa navijači imaju popust u nekoliko pogrebnih zavoda, a ponudi je i mogućnost da se na pogrebima svira Benficina himna. Aktualni portugalski prvak lani je ostvario rekordnu dobit od 20,4 milijuna eura, ali klub ima i 455 milijuna eura duga. 

>>Rasturila je... Ovaj prvi ples mladenke u tangama na vjenčanju morate vidjeti

>>'U super je stanju, ali potrebno je temeljito čišćenje kako bi se uklonio smrad prijevare!'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije