Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobična ponuda

Noćni klub sve razbjesnio: Dođite u što kraćim suknjama, imate besplatno piće

minica
Thinkstock
21.08.2017.
u 21:45

Promotivni spot noćnog kluba pregledan je više od 33.000 puta

Jedan francuski noćni klub izazvao je lavinu bijesa zbog neobične ponude. Oni su odlučili nagraditi djevojke u kratkim suknjama i to jeftinijim pićem. "Što je kraće, to će vam se više vratiti", obećao je klub L'Annexe u Saint-Laurent-du-Varu, a uz to su na svojoj Facebook stranici objavili i promotivni video.

Sve žene koje dođu u petak navečer u suknjama dugačkim 25 cm mogu ući besplatno. One čiji su minjaci od 18 do 23 cm dobit će jedno besplatno piće, a one koje su se odlučile na najkraću kombinaciju, negdje dužine 18 cm, dobit će bocu vina.

No dobitnice su se morale držati i nekih pravila noćnog kluba. Sve to vrijedilo je do 2.30 sati, a suknje nisu smjele biti, primjerice, obučene preko hlača i slično.

Video s Facebooka koji pokazuje žene u kratkim, uskim suknjama pregledan je više od 33.000 puta.
 
"Užas. Mislim da će se na kraju tamo okupiti mnogo ljudi, ali samo muškarci! Djevojke će plesati i zabavljati se na nekom drugom mjestu, gdje se neće tražiti da budu gole", jedan je od komentara.

"Vi koji tretirate žene kao predmete, ne poštujete ih, zbog vas je toliko napada i silovanja", napisala je jedna komentatorica.

Inače, statistički podaci iz 2015. godine pokazuju da se u Francuskoj seksualno zlostavljanje ili silovanje prijavljuje svakih 40 minuta.
 
Ipak, neki takav potez noćnog kluba na smatraju seksističkim. Jedna osoba je napisala da je to "lijepa inicijativa".

"Svatko se može slobodno odjenuti kako želi, jer smo u Europi i postoji sloboda, a ovdje žene to mogu raditi slobodno", jedan je od komentara, piše thelocal.

Komentara 9

IL
ilijan
19:15 21.08.2017.

A one koje dođu gole dobit će ga među noge...

DE
deda1234
09:08 22.08.2017.

neka doduu bez njih... imano ce ih skinut

ME
merym
06:58 22.08.2017.

Imaju li vlasnici kluba kćeri? ????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije