Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije to očekivala

Njenom mužu svidjelo se kada se poljubila sa svojom prijateljicom: 'Razlog me iznenadio'

shutterstock
05.06.2023.
u 21:37

'Kao da je u njemu zaiskrila vatra', rekla je, 'Isprva nisam razmišljala o tome, ali onda sam se počela pitati postoji li nešto više od njegovog uzbuđenja kao što sam prvotno mislila'.

Jedna je žena za The Sun priznala da je poljubila jednu od svojih prijateljica iz zabave i pokazalo se da se to svidjelo njenom mužu. 'Kao da je u njemu zaiskrila vatra', rekla je, 'Isprva nisam razmišljala o tome, ali onda sam se počela pitati postoji li nešto više od njegovog uzbuđenja kao što sam prvotno mislila'. On im 45, a on 50 godina i u braku su 20 godina. Njihov je odnos uvijek bio odličan, ali žena priznaje da nisu bili previše avanturistični u spavaćoj sobi.

Nikad joj to nije smetalo, ali prije dva tjedna, kada je bila na djevojačkoj zabavi, nešto se u njoj promijenilo. 'Sve se dogodilo tako brzo, ali shvatila sam da me privlači moja prijateljica. Tijekom noći postajale smo sve bliže i bliže dok nismo na kraju podijelile nekoliko strastvenih poljubaca', dodala je. Nikada više o tome nisu razgovarale, ali otada se njoj samo to vrti po glavi. Nije bila sigurna treba li reći svome mužu, ali na kraju je zaključila da je bolje da bude iskrena s njim.

VEZANI ČLANCI: 

Na njeno iznenađenje, kad mu je priopćila vijest, bilo je kao da je upravo čuo da je dobio na lutriji. Bio je obuzet uzbuđenjem i na kraju su imali fantastičan seks. Nije tome pridodavala velike pažnje, ali posljednjih nekoliko dana počela se pitati što je to toliko zaintrigiralo njenog muža. 'Oduvijek sam sumnjala da se on i moj prijateljica sviđaju jedno drugome', rekla je, 'Prije nekoliko godina promatrala sam ih kako flertuju i kako su jako bliski, a otprilike u isto vrijeme moj je muž postao jako zauzet poslom. Ne mogu ne brinuti se da su možda zapravo imali aferu. Je li to možda razlog zašto se toliko uzbudio?'.

Stručnjakinja za odnose poručila joj je da nema načina da točno zna što se dogodilo osim ako ne razgovara sa svojim mužem. Nagađanje će joj samo nanijeti još više boli. 'Pronađite trenutak da iskreno i smireno porazgovarate sa svojim mužem o svojim sumnjama. Iako je vjerojatno da ste u krivu, ako se pokaže da su vaše sumnje točne, morat ćete zajedno poduzeti neke korake kako biste ponovno izgradili povjerenje u vašoj vezi', zaključila je.

Istraživanje pokazalo: Postoji veza između seksa i boljeg pamćenja!

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
12:49 06.06.2023.

to je smijesno reci ce joj budi s njom ne smeta mi kakav odnos😀

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije