Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO BISTE VI NAPRAVILI?

Njenom dečku je druga žena poslala poruku pa joj se osvetila; no mnogi su joj poručili: 'Pretjerala si!'

Tik Tok
19.05.2022.
u 09:30

U početku se samo naljutila jer joj je pokušala zavesti dečka, no kasnije se malo i zabrinula..

Kad partner dobiva pažnju od pripadnica suprotnog spola ljubomora je normalna reakcija, no jednoj su djevojci; nakon što je na Tik Toku pokazala kako se osvetila ženi koja je njenom dečku poslala poruku; korisnici društvenih mreža poručili da je pretjerala 

Kako piše Mirror, u svom je videu ispričala kako je poštarica koja im često dostavlja poštu nekako došla do telefonskog broja njezinog dečka i poslala mu poruku da je sladak. Pobijesnila je, kaže, jer je nju i dečka već vidjela skupa i znala je da je zauzet. Htjela joj se zato osvetiti pa je nazvala njezinog poslodavca i sve mu ispričala.

U dopisivanju često koristite emoji srca? Evo što svako od njih označava

1/16

U opisu svoga videa djevojka je poručila je poštarici da "uživa u otkazu koji će dobiti", te dodala da joj "nije žao što je to učinila jer ne može podnijeti djevojke koje pokušavaju zavesti nečijeg partnera". Korisnici Tik Toka bili su vrlo podijeljenih mišljenja, no mnogima se njezin postupak baš i nije svidio. 

- To baš i nije bilo u redu od tebe. Možda nije shvatila da ste skupa - napisala je jedna korisnica.

- Malo mi je previše to što si napravila - dodala je druga.

Nakon većeg broja negativnih reakcija, djevojka je uskoro objavila i novi video u kojem je detaljnije objasnila što se dogodilo.

- Osim činjenice da mu je kopala po poštanskom sandučiću da dođe do njegovog broja, zastrašujuće je i to što mu je poslala još jednu poruku poslije ove u kojoj mu je napisala da će se truditi ostati na ovoj ruti kako bi mu stalno ona dostavljala poštu, te je priznala da je čitala njegovu. Podnijela sam žalbu, a poslala sam i snimke zaslona u kojima se vidi točno što je poslala. Ako treba, mogu i svjedočiti - rekla je.

Nakon drugog videa dobila je puno veću podršku, a brojni ssu korisnici i sami podijelili slična iskusta. 

Deset godina dopisivala se s muškarcem koji ne postoji: Osoba iza tipkovnice zapravo joj je bila vrlo blizu...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije