Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Postolarski genij

Nisam protiv udobnih štikli, ali seksepil mi je na prvome mjestu

christian louboutin
Reuters
29.05.2012.
u 00:01

Nakon izjave da su štikle bolni užitak, Christian Louboutin priznao je da mu udobnost cipela i nije na prvome mjestu, ali i otkrio kako bi htio da njegove štikle nosi Kate Middleton

Prošlog su mjeseca postolarskoga genija Christiana Louboutina svi napali zbog izjave da su visoke potpetice bolni užitak i, ako žena ne zna hodati u njima, bolje je da ih i ne nosi. Iako se činilo da je time "povrijedio" mnoga ženska srca, Louboutin je odlučio progovoriti i spasiti svoj obraz rekavši kako su ga novinari pogrešno citirali i izvukli njegove tvrdnje iz konteksta.

– Ljudi kažu da sam kralj bolnih štikli. Ja ne želim dizajnirati bolne cipele, ali moj posao nije ni kreirati udobne štikle. Pokušavam ih učiniti udobnijima što više mogu, no no prioritetni su mi dizajn, ljepota i seksepil. Nisam protiv udobnosti, ali ne fokusiram se na nju – rekao je slavni postolar.

Zaljubljenik u prekrasne cipele još od djetinjstva trenutačno je zaposleniji nego ikad. Osim što obilježava 20 godina uspješne karijere modnom izložbom u Londonu, planira izdati beauty-liniju sljedeće godine, a pomoći će i kao sudac u traženju novog ambasadora Martinija, natjecanja u kojem nepoznati mogu postati zvijezde ovog brenda.

U razgovoru za britanski Vogue kralj štikli osvrnuo se i na mnoge zvijezde koje ga vjerno prate, ali osobito na jednu koja nikako da postane njegova obožavateljica, a i našla se na meti kritičara koji kažu da joj obuća nije dovoljno odvažna. Riječ je o Kate Middleton:
– Ona je jedna vrlo elegantna dama koja ima toliko izbora u životu i neka sama izabere. Sad je velika djevojka.

Komentara 1

MI
mightymraz
06:14 29.05.2012.

kralj štikli........OMFG??????!?!?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije