Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjajno!

Nikad lakše: Otkrila odličan trik kako očistiti tuš sa samo jednim proizvodom

Facebook
28.06.2022.
u 15:30

Objasnila je da je za proces čišćenja koristila tri tablete za pranje posuđa.

Jedna je obožavateljica čišćenja pronašla jednostavan način čišćenja tuša i kaže da to nikada nije uspjela napraviti tako brzo, prenosi The Sun.

Gemma je u grupi za čišćenje na Facebooku podijelila fotografiju svog besprijekorno čistog tuša, napisavši: "Tko god je predložio tablete za pranje posuđa za čišćenje tuša, legenda je. Nikad u životu nisam mogla s takvom lakoćom očistiti tuš.”

Milenijalci su jako loši u obavljanju kućanskih poslova: Zahod čiste jednom mjesečno!

1/6

Objasnila je da je za tuš koristila tri tablete za suđe i samo malo vode da omekšaju, a onda s tim obrisala tuš koji je prije smočila.

Koristila je, dodaje, i malu četkicu za ribanje kako bi rasporedila proizvod po tušu, prije nego što je sve isprala toplom vodom.

Trik je brzo privukao komentare drugih koji redovito koriste tablete za pranje posuđa kako bi očistili tuš. "Moja šogorica otopi tablete u vrućoj vodi i napravi pastu", napisala je jedna korisnica, a druga je dodala: “Očistila sam tuš s tabletama za pranje suđa baš neki dan bez imalo napora i rezultat je nevjerojatan!"

Nemate klimu? Evo kako možete rashladiti dom s nekoliko jednostavnih trikova:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije