Nevjerojatne razlike u državnim bolnicama između obroka za rodilje u Hrvatskoj i u Japanu
Majka Ljupke Gojić Mikić pokazala je razlike na tanjurima u bolnici između hrvatskih i japanskih bolnica
Komentari 7
Nasa rodilista se trude da rodilje odmah izgube visak kilograma.
Valjda su se dosle porodit, a ne izigravat gurmetu u restoranu sa 3 Michelinove zvijezde?
Ma nije to nista,rodila na carski u srijedu ,do petka nisam smjela probati nista osim caja , da nije bilo sogorice ,banana ,soka od cikle i grozda crkla bih ,u petak su hitno po nalazima zeljeli dati dvije boce krvi,ono rodis prvi put i moras znati nakon rezanja koliko krvi smijes iskrvariti,naravno da sam odbila i da sam navalila na salatu od cikle ,crvenog zelja ,crno grozde i sve mi se vratilo u normalu ,a oni meni tek u petak poslije podne dali prezganu juhu
Ajme majko!
Kod nas postoje mame, bake, sestre, prije, pa ti donesu svašta za papat. Japanci su otuđeni od obitelji.
Kako se jede u japanskoj bolnici, tako se malo gdje i jede kod nas, tko kod nas ovoliko sprema, čast izuzecima.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
A sto ona misli da ce dobivati hranu kao u saborskoj menzi.