Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav događaj!

Nevjerojatna priča: Tri sestre rodile u istom danu

Vijesti online
08.11.2019.
u 16:59

Neobičan slučaj dogodio se jutros, a Mara Mugoša je postala baka četvero unučadi

Tri sestre rodile su i to u razmaku od samo dva sata, u Cetinju u Crnoj Gori. Stefana, Darija, Uroša i Anju rodile su tri sestre - Olivera Mugoša Midžor, Jasna Rakočević i Jelena Vukčević, pišu Vijesti online.

Foto: Vijesti online

Prva je Olivera rodila Stefanu, nakon nje Jasna blizance Uroša i Anju i zadnja je na redu bila Jelena koja je rodila Dariju.

Baka Mara nije mogla opisati svoju sreću, a za Vijesti online je samo izjavila: "Ne znam gdje sam, ni na nebu ni na zemlji".  Mara je u 9 sati dobila prvog unuka, u 10 je druga kći rodila blizance, a u 11h već je bila četverostruka baka. 

Inače, 2015. godine u Irskoj je zabilježen sličan slučaj. Tri sestre rodile su na isti dan, u istoj bolnici. Prva je rodila sestra Mairead FitzPatrick - dječaka po imenu Thomas Og u 3:25. U 11 sati rodila je Joeline Godfrey - djevojčicu Sorchu, doke je treća sestra Bernie Ward rodila dječaka Phelima oko 20:30 sati. Četvrta sestra Christina Murray, također je tada bila u bolnici i iščekivala porod, a izjavila je tada 'kako se osjeća pomalo razočarano što nije rodila na isti dan kao i njezine sestre.'

Foto: Facebook/RTL

Sestre su rodile 1. rujna 2015. godine. Mairead je imala termin 28. kolovoza, Joeline je podvrgnuta carskom rezu, a Bernie je rodila jedan dan ranije od termina koji je bio 2. rujna.

I u Hrvatskoj se prije tri godine čak dvaput dogodio sličan slučaj, doduše, u pitanju su bile dvije sestre. Dvadesetpetogodišnje jednojajčane blizanke Sara Marić i Karmen Sladić, rodile su istog dana, 8. lipnja 2016., u šibenskoj bolnici. Karmen koja ima trogodišnjeg sinčića Matu rodila mu je bracu Tonija, a Sara, 10 minuta starija blizanka, svoje prvo dijete - kći Toninu.
Dvije sestre također su te 2016. godine rodile su na isti dan i to u Zagrebu. Očekivani termini poroda bili su 14. i 15. veljače, no bebe su odlučile požuriti pa su se rodile u ponedjeljak i to skoro u isti sat. Obitelj Marijane i Martine slavi dvostruko. Obje sestre rodile su u utorak. 'Došla sam na pregled. Bila sam otvorena četiri centimetra već i trudove lagano imala i doktor me poslao u predrađaonu kod sestre', rekla je za Dnevnik.hr Martina Petreković iz Zaprešića.

Pogledajte čovjeka koji već 47 godina peče kestene na Cvjetnom trgu: 

Ključne riječi

Komentara 10

KE
KellyJelly
17:09 08.11.2019.

To je za Valentinovo neki party bio?

Avatar jocker-3
jocker-3
17:41 08.11.2019.

To je bio grupni sex....

Avatar TheJack
TheJack
17:20 08.11.2019.

Pogle' im noseva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije