Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Neurospine je vodeći stručnjak za kvalitetu vašeg života

Neurospine
04.12.2020.
u 13:21

Kralježnica je stup dobrog zdravlja

Kvaliteta života određena je zdravljem tijela i duha. Kada imamo zdravstvene probleme teško se opustiti i za potpuno uživanje i funkcioniranje potrebno je prvo riješiti zdravstvene kočnice. Suvremeni način života većinom uključuje jako puno sjedenja, a mnogi ljudi pate od akutnih ili kroničnih bolova u kralježnici, no mnogi probleme ignoriraju dugo. Najbolji savjet je detektirati ih čim prije jer nas svaki zdravstveni problem usporava u obavljanju svakodnevnih aktivnosti, a rješenje je blizu. Kao i kod mnogih stvari u životu, prvi korak je najteži. Dugo ignoriramo neke poteškoće ako nam ne rade prevelike probleme. No kada bismo ih riješili kvaliteta našeg života bi bila znatno veća.  

Specijalizirana zdravstvena ustanova na čelu s doktorom Krešimirom Rotimom uspješno liječi sve probleme boli kralježnice i vrhunski su stručnjaci u području neurokirurgije. Pacijentima su dostupne i usluge iz područja neurologije, ortopedije, radiologije, fizikalne medicine i rehabilitacije te anesteziologije i liječenja boli.

„Na raspolaganju smo našim pacijentima s primarnim ciljem poboljšanja njihove kvalitete života koja je narušena zbog akutnih ili kroničnih zdravstvenih problema. Ponosni smo na svoj integrirani pristup pacijentima u kojem naši neurokirurzi, neurolozi, radiolozi, fizijatri, fizioterapeuti, ortopedi i anesteziolozi djeluju kao jedinstven tim. Radimo na tome da postanemo najsuvremenija specijalna bolnica za neurokirurgiju u ovom dijelu JI Europe. Upravo zato se neprestano usavršavamo, stječemo nova znanja, idemo u korak sa svim najnovijim tehnologijama, metodama i pristupima. Time želimo postati i primjer koji će i mnogi drugi slijediti i usavršiti svoje zdravstvene metode.“– izjavio je  doktor Krešimir Rotim, osnivač specijalne bolnice Neurospine i predstojnik Klinike za neurokirurgiju KBC Sestre Milosrdnice.

Najbolja zdravstvena skrb i najveća moguća udobnost pri svakom dolasku čekaju svakog pacijenta i prate ga od prvog pregleda do potpunog oporavka. Neurospine je specijalizirana bolnica koja zna kako pronaći najbolje rješenje za mnoge zdravstvene probleme i možete već danas krenuti na svoj put ozdravljenja. Saznajte više na neurospine.hr.

Dogovorite svoj prvi pregled online ili pozivom  pozivom na 01 70 777 73!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije