Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezadovoljni građani

Neugodno iznenađenje u središtu grada: Horvatinčićeva garaža još je više poskupjela

Sanjin Strukić/PIXSELL
14.11.2018.
u 13:05

Cijena sata povećala se za dvije kune, dok su cijene tjedne, mjesečne i godišnje karte ostale nepromijenjene

Brojni građani ostali su neugodno iznenađeni kad su ovih dana vidjeli da cijena parkinga u Centru Cvjetni više nije 12 kuna po satu, već je skočila na 14 kuna. Izgleda kako i privatne garaže slijede trend poskupljenja pa je cijena sata garaže u centru grada još više narasla s ionako visokih 12 kuna. 

Foto: Privatni album/MailOnline

Na web-stranici Centra Cvjetni cjenik je nepromijenjen te su i dalje ispisane stare cijene. 

Foto: Centar Cvjetni

Na samom mjestu događaja priča je drukčija pa je u garaži postavljen novi cjenik s ispravnim cijenama. Cijene tjedne, mjesečne i godišnje parkirne karte nisu se promijenile. Tjedna karta iznosi 800 kuna, cijena mjesečne je 2700 kn, odnosno noćna 290 kn, dok je godišnja karta 27 tisuća kuna, odnosno 2900 kn za razdoblje od 19 do 9 h. 

Foto: Privatni album/MailOnline

Uz nove cijene, garaža na Cvjetnom postala je jedna od najskupljih privatnih garaža u Zagrebu. Konkurencija joj je garaža u Petrinjskoj ulici na kućnom broju 53, gdje je cijena sata 15 kuna. 

 

Ključne riječi

Komentara 22

VI
Vito
13:47 14.11.2018.

Tu garažu nikad nije nitko smio niti izgraditi. __ No, izgrađena je kako bi suci ustavnog suda imali gdje ostavljati svoje skupe ljubimce __ Zbog toga ubijica i šeće slobodno po Hrvatskoj

VI
Vito
13:43 14.11.2018.

Neugodno iznenađenje u centru grada: Horvatinčićeva garaža još je više poskupjela ::: Da poskupi i za deset kuna bit će onih koji će podržavati ubojicu __ Zato nam Hrvatska i ne može naprijed - uvijek se nađe netko koga nije briga za etiku i moral pa će podržavati kriminalce samo zato što mu olakšavaju "život" ne shvaćajući da takvim "indolentnim" (neosjetljivim, nemarnim, ravnodušnim) ponašanjem u stvarnoti zagorčavaju život i svojim obiteljima i potomcima. __ Neugodno bi moralo biti svima koji uopće koriste ubojičinu garažu, a novce koje ubojica skupi takvim načinom poslovanja koristi za plaćanje advokata i slobodno kretanje te omalovažavanje svih, ne samo Hrvatica i Hrvata

Avatar dr. Evil
dr. Evil
14:22 14.11.2018.

poskupila je zato da ishlapjeli sinkopičar može harmonikašima dijeliti novčanice od 500€

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije