Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VISOKE CIJENE I LOŠA USLUGA
Povratak na članak

Neugodno iskustvo iz zadarskog restorana: 'Poseban gušt je oderati nas'

Imate li sličnih iskustava javite nam se na mail javi@vecernji.net

Komentari 239

PR
pritiskovic
12:44 11.06.2018.

Kako onda da gazda kupi BMWja u sedam dana!?!? Treba i njega razumjeti.

VL
JA
Jahutockakom
14:46 11.06.2018.

Ne znam cemu se ljudi iscudavaju stalno, pa imas trip advisor pa pogledaj prije recenzije restorana u koji ides..cak i bez toga postoji cjenik,pa ako vidim da je saka salate od hobotnice 105kn ili riblja juha 75kn (koja se kuha od ostataka ili ribe losije kvalitete+malo povrca i vode,dakle trosak nikakav a zarada 20x veca) nema sanse da bi ostao i narucio nesto u tom restoranu..uostalom, svi oni imaju cromarisove brancine i orade (a ne divlje) koji u ducanu dodu 65-75kn/kg, pa kad se nekome ne da kuhati nek samo ide u restorane i nek ga oderu..jebo restorane na moru u sezoni- to sve sluzi za deranje stranaca (i domacih naivaca) koji ionako ne razlikuju domacu lignju od patagonijske niti svjezu blitvu od smrznute. Jedino sto se isplati pojesti vani je pizza u provjerenoj pizzeriji,ovo drugo zaobilaziti u sirokom luku.

VL
Avatar CHOW
CHOW
12:30 11.06.2018.

Jana voda 0,75l, 35 kuna!!!!!! Nemilosrdna deračina!

VL
JO
jocoudriga
12:59 11.06.2018.

Ode zarada od otkupa plastičnih boca u trenu...

VL
Avatar Uglješa
Uglješa
12:21 11.06.2018.

Često boravim u Istri u blizini Vrsara i do sada nisam imao nikakvih problema što se tiče cijena, usluge i slično..bravo!!!

VL
Avatar pendreck
pendreck
14:28 11.06.2018.

Samo za polupismene ljevicarske pljuvace .... U clanku 10, (1) 5, Zakon o ugostiteljskoj djelatnosti, lijepo pise "5. vidno istaknuti cijene usluga koje se nude na hrvatskom i najmanje jednom svjetskom jeziku, na način dostupan gostima i pridržavati se istaknutihh cijena, a kod pružanja usluga smještaja u cjenicima istaknuti i iznos boravišne pristojbe te cjenike (jelovnik i/ili karta pića) staviti na raspolaganje gostima u dovoljnom broju primjeraka"... ak nema cjenika nebi platio . mora reci unaprijed.Pa nek tuzi.

VL
ME
Menjik
12:57 11.06.2018.

jednostavno vise ne odes u taj restoran. jednom te mogu oderati, drugi put ne. da bi svi tako radili, i oni bi se predomislili.

VL
MA
Majur
16:24 11.06.2018.

Dođi,pitaj cijene...odgovaraju-uđi i jedi...ne odgovaraju-odi dalje.

VL
Avatar Hazl113
Hazl113
11:40 11.06.2018.

Ovo je sve nepotrebno bilo pisat, ako se ne smije znati o kojem se restoranu to radi. Ono što znam da i bogatiji stranci kada se jednom opeku, poslije jedu ćevape ili ražnjiće, no dok ima naivnih budala, neka im je.

VL
DI
Diesel
11:36 11.06.2018.

Mesarenje gostiju i to totalno.

VL
Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
13:06 11.06.2018.

Ja ljetovao lani u Zadru i ove ( već uplatio ) ću opet.. nigdje nisam zakinut svugdje vidio cjenik i takav je bio račun. Ne znam kako se sve ovo ljudima događa možda glume pred ljudima koje su izveli aa što se tiče usluge mogu reć samo jedno : Zadar živi turistički i svaka čast na usluzi Zadranima. Još da napomenem da smo svaku večer išli na drugo mjesto tj.restoran.

VL
TH
than
13:39 11.06.2018.

Kao što su i ostali napisali : Imaš cjenik i vidiš koliko što košta. Ukoliko nemaš para za to ili misliš da je preskupo za to što nude, ustaneš se i odeš. Sve dok ima onih koji će to platiti oni cijene neće spustiti. Što je nažalosnije ovi ljudi se kao žale, a upravo su oni jedni od onih koji indirektno, pa i direktno pomažu da cijene ne padaju. I nije to tako samo sa cijenama u nasim restoranima. To je sa svakom robom na tržištu. Ne bi niti (primjer) 'flagship' mobiteli bili toliko skupi da nema tolike potražnje, a dok ima ovaca biti će i vune.

VL
Avatar Orlando!
Orlando!
12:03 11.06.2018.

Cilj je sa malo rada dobro zaraditi. Ne trebaju ugostiteljima niske cijene i gužve, već naprotiv , malo posla, manje radnika, visoke cijene i dobra zarada.

VL
Avatar Baba_Yetu
Baba_Yetu
15:40 11.06.2018.

Cene su prejeftine za ovaj raj.

VL
Avatar messerschmidt
messerschmidt
13:48 11.06.2018.

100 kuna špagete? Pun mi je k. (da ne navedem kompletnu imenicu jer me odmah kazne) ovih koji se čude ko pura dreku računu na kraju , a da nisu pročitali cjenik. Neka ga je oderao.

VL
Avatar Golum
Golum
15:12 11.06.2018.

T i onaj jucer da nemate nebi platili 10.000kn i ti 3.300kn da nemate...kako te nije sramota zaliti se? Pa za taj iznos netko radi krvavo mjesec dana.

VL
DU
Deleted user
12:00 11.06.2018.

Gost je trebao tražiti jelovnik sa cjenikom i birati prema želji i i mogućnostima. Inaće se divim naivnosti naših ljudi, pred turističku sezonu, prvo trubimo o ospicama, onda stari prošlogodišnji isti račun u Dubrovniku, pa račun iz Zadra, pa sretni što je roming pojeftinio i RH na PDV-u izgubio skoro toliko koliko je Marić posudio, a htjeli bi plaće sa zapada, e zato morate imati IQ veći od tjelesne temperature pa kao zapadnjaci uvjeriti svoje klijente da je za nas korisno da kupimo cjepivo protiv svinjske gripe( što više), cijena, pa zdravlje nema cijenu zar ne, i onda pola propadne i onda oni imaju za plaću svojoj med sestri 6000 CHF, a mi nikako da skužimo.

VL
Avatar CHOW
CHOW
12:16 11.06.2018.

U Italiji, uz samo obalu postoje riblji restorani koji preko cijele godine nude isti menu sa istim cijenama i jeden se odlično, jako ukusno. U ponudu od 15eur za npr. može se naručiti, dajem primjer; prvi tanjur : špageti sasa dagnjama drugi tanjur: ražnjići rakovi lignje prilog povrće 1/2 L vina, litar vode kava I sve to za 15 EUR!!!!!! . Ne mogu se više ni strani turisti derati, nisu oni benasti kao sto misle domaći ugostitelji sa svojom politikom.

VL
VA
VaanXII
16:53 11.06.2018.

Od ovakvih "skupih" restorana profitira čitava država. Samo ovaj ručak je u državnu blagajnu spremio 650 kuna. Što se s tim novcem u državi radi je druga priča.

VL
DU
Deleted user
13:01 11.06.2018.

Samo nepismen naručuje bez cjenika. Hrana u restoranu u pravilu košta 3 puta nego joj je nabavna cijena, tko jede kovača i škarpinu na kile, plati ovu cijenu koja je na računu. Cijena je u skladu sa nabavnom cjenom ribe, a tu cijenu ne određuje restoran nego tržište.

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.