Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi uzbuđenje

'Nedostaje mi seks s moja dva ljubavnika sada kada je suprug stalno kod kuće'

shutterstock
30.01.2021.
u 22:57

Afere je započela kada je njezin suprug počeo raditi noćne smjene, a tvrdi kako se radi samo o seksu, a ne o emocionalnoj povezanosti.

- Imala sam seks s dvojicom muškaraca koji su me naizmjenično posjećivali svaki tjedan prije karantene, dok je moj suprug bio na poslu, a dvoje djece u krevetu. Znam da se nisam trebala viđati s još jednim muškarcem, a kamoli s dvojicom - napisala je jedna žena za The Sun.

Seksologinja otkriva pozicije u kojima će baš svaka žena doživjeti orgazam:

1/1

Sada je Engleska ponovno u karanteni, a ona se osjeća iznimno usamljeno jer se ne može viđati sa svojim ljubavnicima. Afere je započela kada je njezin suprug počeo raditi noćne smjene, a tvrdi kako se radi samo o seksu, a ne o emocionalnoj povezanosti. Međutim, sada on ne radi zbog koronavirusa pa ona ne može pozvati svoje ljubavnike, ali želi popraviti stvari u svom braku.

-  Igrate se s vatrom i ​​sa svojim brakom i obiteljskim životom. Kažete da su vam afere samo malo zabave, ali vaš suprug, djeca i šira obitelj to neće tako vidjeti. Postoji puno boljih načina da ispunite svoje vrijeme i uspostavite vrijedne veze s ljudima koji ne uključuju takvo ponašanje. Vaš se suprug bez sumnje odlučio za noćne smjene kako bi donio što više novca. Vjerujem da bi radije radio danju. Koristite ovu karantenu da biste se usredotočili na svoju obitelj. Razgovarajte sa svojim mužem o tome koliko ste usamljeni i recite mu da vam je nedostajao - odgovorila joj je Deidre.

Volite li spavati u hladnoj ili toploj sobi: Provjerite koja je temperatura idealna za miran san!

Komentara 1

MO
montello
18:42 31.01.2021.

o još se hvali s time kakve su zene, da sam joj muz potjerao bi je iste sekunde, sta se ne razvodi od njega ako ga ne voli, ne voli nikoga ona

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije