Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRUGOVI ĆE NESTATI

Ne znate kako se riješiti bijelih tragova od čaša na drvenom stolu? Pomoći će vam jednostavan trik sa samo dva proizvoda

Tik Tok
27.05.2022.
u 07:00

Brzo je i lako, a sve što trebate su glačalo ili sušilo za kosu i vlažna krpa

Na drvenim stolovima često se mogu stvoriti okrugli, bijeli tragovi od čaša, a to može biti vrlo problematično ukloniti. No, jedan tiktoker otkrio jednostavan trik za uklanjanje mrlja od čaša u samo nekoliko sekundi. 

Kako piše The Sun, vodeni tragovi nastaju kada vlaga iz čaše ili šalice prodre u zaštitni sloj na drvu. Krugovi se mogu formirati i od toplih i od hladnih predmeta.

 Stavljate sol na mrlje ili one od vina čistite vodom? Kakve pogreške! I ovo radite krivo...

1/8

Tiktoker je u videu demonstrirao svoj trik. Prvo je navlažio krpu i istisnuo višak vode, a zatim je stavio vlažnu krpu na stol, tako da je prekrila vodene tragove. Nakon što je tkanina bila položena, upotrijebio je glačalo da ih popari. Glačalo bi se trebalo koristiti na najnižoj postavci, te bi se mrlje trebale provjeravati svakih 10-ak sekundi. Umjesto glačala možete koristiti i sušilo za kosu. 

- Ako koristite sušilo za kosu, postavite ga na nisko i idite naprijed-natrag preko mrlje oko 10 minuta - objasnio je u videu.

Korisnicima svidio se ovaj trik, pa su mnogi svoje oduševljenje podijelili u komentarima.

- Hvala na dijeljenju, svakako ću isprobati - napisala je jedna korisnica. 

- Ja već neko vrijeme koristim ovu metodu sa sušilom za kosu i zaista je učinkovito - komentirala je druga. 

Kako u nekoliko sekundi popraviti patentni zatvarač?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije