Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeste li među njima?

Ne razmišljaju o posljedicama: Ovi horoskopski znakovi najviše vole adrenalin

Pixabay
04.03.2022.
u 07:00

Oni su avanturisti koji nikada ne dopuštaju neodlučnosti da im odabere sudbinu

Kada je u pitanju izbor između logičnog razmišljanja i djelovanja prema instinktu, što birate? Pa, neki povezuju ovaj stav s avanturističkim ljudima, ali to je najčešće osobina nekoliko horoskopskih znakova. Možete se osloniti na njih da će donijeti teške odluke i izbore na koje se drugi ne bi usudili, kako piše Pinkvilla.

Jarac
Ovaj horoskopski znak uvelike ovisi o njihovoj obitelji i prijateljima i po prirodi je društven.  Međutim, Jarac se ne oslanja na druge kada je u pitanju donošenje odluka koje nisu dobro promišljene. Ovaj znak traži avanturu i voli istraživati ​​nepoznate teritorije, bilo da se radi o novoj zemlji u koju žele otputovati ili o novoj vezi.

Najviše je bogataša na svijetu ovog horoskopskog znaka:

1/5

Strijelac
Iako je ovaj znak obično oprezan, ipak odbacuje oprez u ljubavi. Možete se osloniti na Strijelca da će biti odvažni i slobodni u ljubavi, što rezultira time da ponekad biraju pogrešne ljude. Ovi horoskopski znakovi često imaju slomljeno srce zbog nepromišljenog odabira nekoga za kojim njihovo srce žudi, a ne zbog logičnog i kompatibilnog izbora.

Ovan
Poznato je da ovaj znak riskira u svojoj karijeri i često donosi hrabre odluke. Oni su avanturisti koji nikada ne dopuštaju neodlučnosti da im odabere sudbinu. Radije će donijeti pogrešnu odluku nego izgubiti neistraženu priliku.

Lav
Kao znak koji voli biti u središtu pozornosti, Lav je onaj koji rijetko mari za mišljenje drugih. Vrlo je tvrdoglav i mora donositi vlastite odluke i živjeti s njihovim posljedicama. Ovo je vatreni znak koji može biti odvažan u mnogim situacijama bez obzira na to zahtijeva li od njih da budu spremni ili čak donose nepredvidljive odluke koje možda neće uvijek dobro završiti za njih.

Dostavljač hrane visio 25 metara iznad kanala kako bi dostavio hranu! Pogledajte impresivne prizore:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije