Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uz Večernji

Ne propustite kupon sa 50% popusta u Termalnom vodenom parku Daruvar

vodeni park Daruvar
Foto: Promo
1/4
24.08.2017.
u 12:06

U petak 25. kolovoza ne propustite kupon s popustom i odmorite se, ali i zabavite uz brojne sadržaje Termalnog vodenog parka Aquae Balissae

U srcu Daruvara nalazi se vodeni svijet koji će vas dobro izrelaksirati, ali i zabaviti. Ondje možete pronaći brojne sadržaje za sve uzraste!

Možete uživati u otvorenim i zatvorenim bazenima s raznim vodenim atrakcijama. Samo neke od njih su unutrašnji i vanjski tobogan, unutrašnji i vanjski dječji bazen za one najmlađe te gejzir, slapovi, leđne masaže, vodeni tuševi i ježevi u bazenu te whirlpool.

Relaksirajte se u saunama (2 finske te parna sauna) i zonama za relaksaciju koje se nalaze u sklopu ‘’mirne rijeke’’. Sigurni smo da ćete se nakon vremena provedenog u "Oazi mira" osjećati mlađe, ljepše i opuštenije.

Također, vodeni park koristi isključivo geotermalnu vodu kojom nastavlja tradiciju liječenja i uživanja dugu više od dvije tisuće godina. Zahvaljujući termalnim vrelima i dobiva naziv Aquae Balissae što znači ‘jaka vrela’. Njena ljekovita svojstva prepoznavali su i rimski carevi!

Večernji list želi vam omogućiti najbolji odmor i zabavu, stoga vam daruje kupon sa 50% popusta na cjelodnevne i ulaznice za vodeni park! Iskoristite posebnu priliku u petak 25. kolovoza i požurite po svoj primjerak Večernjeg lista!

Relaksirajte se uz brojne sadržaje i napunite baterije!

Kupon možete iskoristiti svaki dan od 25.8. do 3.9.2017., a popust vrijedi za redovne cijene cjelodnevnih i 3 sata ulaznica za vodeni park.

Foto: Promo

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije