Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
učinkovito rješenje

Ne možete se riješiti plijesni na brtvi perilice rublja? Isprobajte trik sa samo jednim proizvodom!

Shutterstock
01.08.2023.
u 08:00

Jedna se žena obratila grupi na Facebooku 'Mrs Hinch Cleaning Tips' i zatražila pomoć oko čišćenja svoje perilice jer je u njoj primijetila crnu plijesan i očajnički je se željela riješiti.

Sada kada smo u 2023., mnogi će htjeti obnoviti svoje rutine čišćenja i pokušati riješiti neugodne probleme poput plijesni. Jedno mjesto na kojem možda ne razmišljate o plijesni je unutar vaše perilice rublja, što može biti ozbiljno štetno za uređaj, vašu odjeću i zdravlje, kako piše Mirror.

Za razvoj crne plijesni potrebna je čista voda, a to je vlaga koja se nakuplja na hladnoj površini kada topli vlažni zrak naiđe na nju i kondenzira se. Loša ventilacija obično je najčešći uzrok ovog problema, stoga može biti uobičajena u perilicama rublja, jer se rijetko prozračuju i ostaju vlažne.

VEZANI ČLANCI:

No, kako je se možete riješiti? Jedna se žena obratila grupi na Facebooku 'Mrs Hinch Cleaning Tips' i zatražila pomoć oko čišćenja svoje perilice jer je u njoj primijetila crnu plijesan i očajnički je se željela riješiti.

"Sada imam crnu plijesan na brtvi perilice rublja i isprobala sam sve, od sredstava za čišćenje perilice rublja, maramica od citrusa do izbjeljivača, samo izgleda tako prljavo i ništa ne radi. Bilo kakva pomoć s ovim bila bi odlična”, napisala je u objavi.

Obožavatelji gospođe Hinch priskočili su u pomoć, a netko je preporučio jedan proizvod koji većina ljudi ima u svojim ormarićima u kupaonici.

"Vodica za ispiranje usta!! Stavite kuhinjsku krpu na gumeni dio, prelijte vodom za ispiranje usta i ostavite preko noći pa obrišite”, savjetovala je jedna korisnica, dok je druga dodala: "Jeste li probali s prokuhavanjem? Uvijek ostavljam vrata otvorena nakon svake upotrebe da se bubanj osuši."

Muškarac otkrio trik za perilicu posuđa pa izazvao burnu raspravu: 'Ovo uopće nema smisla'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije