Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čišćenje bez puno muke

Ne da vam se čistiti? Stručnjakinja ima nekoliko savjeta kako si olakšati

Pixabay
06.11.2022.
u 12:30

Umjesto da ih sve držite na jednom mjestu, ona predlaže i da razne proizvode s kojim čistite spremite u prostoriju u kojoj ih najčešće koristite...

Caroline Solomon je stručnjakinja za čišćenje koja redovito na društvenim mrežama objavljuje korisne savjete i najbolje, najbrže i najučinkovitije metoda održavanja doma. 

Svjesna da za razliku od nje neki uopće ne uživaju u kućanskim poslovima, Solomon je na svom TikToku i za njih objavila savjete s kojima se stvari, kaže, mogu dovesti u red uz minimalan napor.

Milenijalci su jako loši u obavljanju kućanskih poslova: Zahod čiste jednom mjesečno!

1/6

Hodanje u debelim čarapama
- Ako ste doma bosi prljavština vam se lijepi za stopala i samo ju prenosite okolo - podsjeća ona i savjetuje debele čarape koje će prašinu u hodu pokupiti, ali ju neće raznositi okolo.

@neat.caroline Here are some cleaning tips for people who don’t like to clean! #cleantok #cleaningtiktok #cleaningtips #cleaninghacks #cleaninghack #cleaningtip #hometips #fyp #learnontiktok #homeorganization #minimalism #nontoxicliving #howtoclean #shortcuts #lifehacks #nontoxiccleaning #organizedhome #minimalistliving ♬ original sound - Neat Caroline

Soda bikarbona za WC školjku
Mnogima je upravo čišćenje školjke najmrži posao, pa Solomon savjetuje da u nju uspete sodu bikarbonu i ostavite ju cijelu noć da djeluje.

- Ujutro samo brzinski izribate s četkom i isperete i školjka je čista! - kaže.

Sredstva za čišćenje u svim prostorijama
Umjesto da ih sve držite na jednom mjestu, Salomon predlaže da razne proizvode s kojim čistite spremite u prostoriju u kojoj ih najčešće koristite.

- Sve za čišćenje kupaonice na primjer ispod umivaonika, da uvijek možete na brzinu prebrisati neku površinu - savjetuje.

Ostavljanje sredstva dulje na površinama
Solomon kaže da ćete vrijeme uštedjeti i ako sa sredstvima tretirate razne površine tako da ih ostavite neko vrijeme da djeluju; tako će ona sama napraviti većinu posla, a vi ćete trebati odraditi puno manje ribanja i pranja...

Bez nepotrebnih sitnica...
- Hrpe nepotrebnih stvari na stolićima i policama samo znače više sređivanja i čišćenja! - kaže Solomon i savjetuje da ih zbog lakšeg čišćenja sklonite sa stolova i drugih površina.

- Osim toga, prazan prostor i djeluje čišće - podsjetila je, prenosi The Sun.

Bez neugodnih mirisa: S ove tri jednostavne metode vaš će dom mirisati nevjerojatno!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije