Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
restoran

Nautica, Gil's ili Peskarija? Peskarija, ako ima mjesta!

'dubrovnik_nnn_unu_160811.1'
''
17.08.2011.
u 14:42

Ovolike koncentracije sjajnih restorana na malom prostoru, kakva je u Dubrovniku, ne bi se posramili ni London ni Pariz

Ovolike koncentracije sjajnih restorana na malom prostoru, kakva je u Dubrovniku, ne bi se posramili ni London ni Pariz. Spektakl.

Kako već godinama dolazim u ovaj grad i pritom redovito obilazim restorane, zapravo uopće ne znam što bih vam sada preporučio. Stoga idem lakšim putem. Onim u vezi s novcem.

Gil's i Nautica najpoznatiji su kada je riječ o odličnoj hrani, ali su prokleto skupi. Zastrašujuće. Pijani bogati Rus nisam pa idem dalje. U Mimozi sam pojeo najbolji rižoto od škampa u životu, u Ragusi jednu od najboljih riba ikad.

No, jedan restoran u ovom gradu ipak volim više od ostalih. Riječ je o Lokandi Peskariji, odmah ispod zidina i s pogledom na luku. Tamo se jede vrhunski i to za vrlo prihvatljive cijene. Usto je sve servirano na starinski način. Uopće ne sumnjam da je zbog svega nabrojenog upravo ovaj restoran najpoznatiji u gradu. Problem je stoga pronaći mjesto u njemu. Zapravo često – nemoguće.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije