Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
no smiješak je tu

Ivu Majoli na Stradunu 'zaskočila' turistkinja

iva majoli
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/7
08.08.2014.
u 14:40

Iva nastavlja svoj odmor na Jadranu, a 12. kolovoza čeka je rođendanska zabava na kojoj će pjevati Maja Šuput.

Nakon što je nekoliko prijašnjih dana provela odmarajući se na Mljetu s crnogorskim poduzetnikom Bobom i sedmogodišnjom kćerkom Mijom, Iva Majoli danas je stigla i do Dubrovnika.

Na prepunom Stradunu, 37-godišnja Iva u društvu kćeri i prijateljice ispijala je opušteno kavu, a spremno je pozirala i Pixellovom fotoreporteru. Sve to privuklo je pažnju i jedne turistkinje koja je upala u kadar Ivi Majoli i simpatično mahnula kameri.

Iva nastavlja svoj odmor na Jadranu, a 12. kolovoza čeka je rođendanska zabava na kojoj će pjevati Maja Šuput.

>>Ovako je Iva Majoli tulumarila na Dodigovu vjenčanju

>>Iva Majoli ponovno s crnogorskim poduzetnikom?

Foto: Grgo Jelavić/Pixsell

Komentara 7

Avatar jigaboo
jigaboo
16:37 08.08.2014.

poserem vam se na Dubrovnik, ja bio sad 5 tjedana, koja selendra. puna bugara, rumuna, poljaka, litvanaca. tamo ispred konzuma od 10 autobusa 8 iz poljske 1 iz BiH. poljak grije poljski gulas na plinskom grijalu I spava u prostoru za prtljagu. mos mislit tih strasnih turista sto autobusom dolazi iz poljske na jadran. daj mi jedan dan turista I turizma iz jugoslavije kad sam radio u atlasa za sve ove danasnje u 'rvackoj. I to vam pisem ja, dubrovcanin I takozvani hrvat

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
16:56 08.08.2014.

Vidim ovako od oka da su nju zaskočile i godine, mislim nikad nije ni bila nešto al eto neka se piše.....

PA
parasa
15:42 08.08.2014.

uf koja senzacija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije