Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što raditi, a što ne

Našli ste ljubav svog života? To nije dovoljno, za dugu i sretnu vezu morate raditi ovo

sretan par
Foto: Thinkstock
21.05.2014.
u 07:44

Nakon nekog vremena nestaje zaljubljenost koja je u početku bila tako intenzivna i vezu treba stalno održavati "živom".

Za održavanje kvalitetne veze između dvoje ljudi potrebno je dosta "ulaganja".

Potrebno je uložiti angažman, opraštati, ali i ovih nekoliko stvari morate imati na umu i primjenjivati ih kako biste zajedno i sretno ostarili.

Budite uključeni

Svaki odnos zahtijeva određeni angažman. Nakon nekog vremena nestaje zaljubljenost koja je u početku bila tako intenzivna i vezu treba stalno održavati "živom".

Provodite vrijeme zajedno

Čak i kada ste rastrgani u užrbanoj svakodnevnici života, ono malo vremena koje imate za sebe i partnera iskoristite kvalitetno. AKada imate slobodan vikend, umjesto druženja s prijateljima i noćnog izlaska posvetite tu jednu večer u tjednu samo vama. Napravite ono čega se sa sjetom prisjećate iz mlađih dana. Bolje ćete se povezati i vaša će veza biti kvalitetnija.

Izađite iz sukoba

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

Svađe u vezi nisu neuobičajena stvar. Imate različite karaktere, ne slažete se oko istih pitanja... Svađa će uvijek biti tijekom veze, ali potrebno je znati kako iz nje izaći bez težih posljedica na vezu. Nemojte "nabijati" jedan drugome svašta na nos. Znate da imate različita stajališta oko nečega, usuglasite se, nađite kompromis, brzo oprostite i krenite dalje.

Komunicirajte

Komunikacija je toliko bitna da o njoj može ovisiti hoće li vaša veza imati svijetlu budućnost ili se čak može raspasti. Nedostatak komunikacije čest je problem u vezama i zbog toga nastaju još većui problemi kada jednom izađu na vidjelo. Nemojte držati sve u sebi nego razgovarajte čak i o najmanjim sitnicama. S vremenom te sitnice koje vam smetaju mogu postati ogroman kamen spoticanja i problem koji ste mogli ranije puno bezbolnije riješiti.

>>Dogodilo se samo jednom... Treba li partneru priznati da ste ga prevarili?

>>Kako tuđe veze mogu pomoći vašoj?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije