Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
požalila se djevojka

'Našla sam dečka koji mi se jako sviđa ali je "oženjen" za svoj posao; što da radim?'

Shuttershock
11.01.2022.
u 23:30

- Njemu rad ispunjava mnoge osobne zahtjeve; samopoštovanje, autoritet, osjećaj svrhe, ali od njega ne dobiva intimnost - kaže dr. Rudkin.

Od nedavno sam vezi s muškarcem koji mi se jako sviđa i jako je uspješan na poslu čemu se divim ali previše radi što nam ne ostavlja puno zajedničkog vremena; a radio je čak i tijekom božićnih praznika, požalila se djevojka psihologinji,  savjetnici i kolumnistici za Metro dr. Angharad Rudkin.

- Često provjerava svoj telefon i e-poštu, a seks nam je užurban iako sam mu rekla da bih htjela dužu predigru . objasnila je.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Na samom početku je, kaže, on rekao da želi vezu i da bi htio biti zaljubljen, ali je zapravo "u braku" sa svojom karijerom.

- Što da radim - pitala je.

- Njemu rad ispunjava mnoge osobne zahtjeve; samopoštovanje, autoritet, osjećaj svrhe, ali od njega ne dobiva intimnost - rekla je dr. Rudkin.

Iako ste mu vi, odgovorila je, očito spremni ponuditi bliskost i povezanost, čini se da on vama ne može ponuditi isto; a možda su i vaše potrebe za njega prevelike.

- Ne zato što su zapravo prevelike već zato što on očito ima premali kapacitet za ljubavne veze - kaže, pa ako se i dalje nastavi baviti samo poslom, djevojci savjetuje da preispita je li to ono što ona želi; jer se vjerojatno neće promijeniti. 

Istraživanje: Muškarci pomisle na seks 19, a žene 10 puta dnevno!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije