Naručila specijalitet restorana pa dobila rajčicu i luk i sve platila 65 kn!
Ako mislite da su cijene na Jadranu previsoke, ovu salatu turistica u Španjolskoj platila je čak 65 kuna. Imate li vi iskustva s ovakvim 'obrocima'? Pošaljite nam fotografije vaših skupih jela na javi@vecernji.net.
Komentari 51
Prvo, ne može se uspoređivati razina cijena u Španjolskoj u odnosu na tamošnju prosječnu plaću; u Hrvatskoj bi takva "podvala" zasigurno koštala puno manje. Drugo, članak sugeririra kako su kod nas (apsurdno visoke) cijene opravdane u odnosu na pojedina drugaa turistička europska odredišta. Ne, nisu ! Cijene u našim turističkim mjestima su bezobrazno visoke i nitko ne kaže da je normalno da jedan najobičniji birtaš za tri mjeseca zaradi za cijelu godinu, više nego sveučilišni profesor, vrhunski intelektualac.
Dalmatinci su nevidjeno pohlepni, a k tome i lijeni. Ne isplati im se "lancun minjat" za 250 kn/noc. 3 mjeseca kradu i otimaju od turista pa 9 mogu pivat Maslina je neobrana...
porez na veganske budale
Ammmmm, vegaa...veeega kvak
Hodaju po svijetu a ne znaju pitati ili čitati: što je specijalitet restorana i koliko košta. Samo se naknadno čude ko pile glisti.
pa to je ok za specijalitet,sta vi znate.
Pa s tim da je veganka i to naručila smatram da je dobila previše. Rajčicu treba maknuti i samo malo njenog soka iscijediti preko luka. To je za vegane dovoljno.
To se inace u nas zove paradajz salata...pa cak u nekim nasim restoranima nije bas nesto jeftinija od onih 65 kn.
Cijene su kod nas duplo vece od onih koje bi trebale biti...zasto? Zato sto je porez velik a i ugostitelj mora zaraditi za 6 mjeseci zaradu za cijelu godinu.... banda prokleta..... banda prokleta....
sami zaradite plaću,nećemo vam poslati
A možda su to samo "elementi" za čaj, na koji su izašli ? ? ?
U istomenoj konobi Stončici na Visu dobijete za 35-40 kn povrće s roštilja: jedna šnita tikvice, jedna paradajza i tako još 2-3 šnite.
Kaj je ona kao veganka očekivala janjetinu ispod peke ili ražnjiće? Vegani jedu samo zelenjavu a to je i dobila, uostalom šta nije pogledala u jelovnik šta sadrži to jelo?
Treba je tom konobaru sve to baciti u glavu. ,-***************************************************************
Sisa joj je ispala među kapulu
ako nemate para ne dolazite tako je uvik bilo,turizam --zarada
Nisu isli na čaj, nego večeru. Tea znači i večera😉 Sto se tiče teme i ja bih ostala paf. Vidi se da je restoran nekreativan. Posluziti tako nedekorativno je stvarno bezobrazluk. Ja nemam restoran pa kad imam goste, serviram im na tanjur kao da jedu u nekom boljem restoranu.
Nisam znao da se u Španjolskoj plaća sa Kunama.
Pa što nije otišla u normalan restoran a ne taj veganski.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
U Dubrovniku ali i ucijeloj Dalmaciji sve pet put više vridi pa je frka pomisliti koliko bi tek tu platila???