Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potpuni promašaj

Naručila je tortu za 30. godišnjicu braka svojih roditelja, a ono što je došlo je mnoge nasmijalo

Tik Tok
11.10.2022.
u 12:30

Torta koju je Megan dobila očito je bila različita s primjetnim različitim aspektima poput rubova, oblika brojeva i glazure koja je trebala biti u obliku cvijeća

Jedna žena naručila je lijepu tortu za 30. godišnjicu braka svojih roditelja, no kada je torta dostavljena, svi su ostali u nevjerici jer je izgledala potpuno drugačije od prvobitnog zahtjeva. Megan Turned zapravo je naručila dvije torte, odnosno jednu u obliku brojke tri i jednu u obliku nule, a obje su trebale biti elegantno ukrašene biserima. No, verzija koju su dobili nasmijala je mnoge, piše Mirror.

Ovo je tajni sastojak za palačinke zbog kojeg će ispasti bolje nego ikad?

1/6

Torta koju je Megan dobila očito je bila različita s primjetnim različitim aspektima poput rubova, oblika brojeva i glazure koja je trebala biti u obliku cvijeća. Uz dno torte bio je i natpis na kojemu je pisalo "sretna 30. godišnjica braka mama i tata".

Na Tik Toku je podijelila slike torte te uz njih napisala "ono što sam tražila, naspram onoga što sam dobila." Video je prikupio gotovo milijun pregleda, a brojni korisnici nisu mogli vjerovati da su im poslali takvu tortu.

 

@meganturner75 @Lucy Travers this is a video for you hahahahahaha #cakefail #thisiswhatiaskedfor #thisiswhatigot #thisisehatigotinstead #gowrong #fail #funny #viral #fyp #foryou #bump #ni #corndolly ♬ original sound - What I Got

 

- Torta izgleda grozno, ali ovo će jednog dana biti vrlo smiješna priča - napisala je jedna korisnica.

"Ja bih tražila svoj novac natrag, nisu uopće poštovali narudžbu", komentirala je druga, a treća je dodala: "Definitivno ne bih platila za ovo, uništili su vašim roditeljima godišnjicu!"

Ptići flaminga ostali bez roditelja, sad brigu o njima vodi čuvarica koja ih svaki dan vodi u šetnju 😍 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije