Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U nedjelju, 6. 4., ne propustite poseban prilog na dar u Večernjem listu

Narodni priručnik za zdravlje obitelji

zdravlje
Foto: VL
04.04.2014.
u 15:22

S proljećem su vas zaskočile i bolesti, koje su pratilac promjene vremena. Veselili ste se suncu, a sada očajavate - ukliještila vas je bol u kralježnici, rastura vas glavobolja, umorni ste i bezvoljni, srce vam pojačano lupa, tlak skače... Cijela je obitelj bolesna - boli mamu, tatu i dijete. Mamu muče jedne, tatu druge boljke. Dijete ima virozu, ne spava.... Što činiti?

Ako ste i vi u skupini ljudi koji u proljeće trpe posljedice promjene vremena i velikih oscilacija temperatura, pročitajte naš Narodni priručnik za zdravlje i otkrijte prirodne saveznike u sprečavanju i liječenju bolesti. Naučite koji su uzročnici bolova u leđima i kako ih izbjeći. Provjerite kako će vaše bolove u kralježnici spriječiti valerijana, riblje ulje, gospina trava...

Donosimo pet stvari kojih se morate pridržavati da biste spriječili upornu glavobolju. Provjerite zašto su limun i kava učinkoviti protiv glavobolje.

Tlak vam skače, srce povremeno pojačano lupa - spriječite te simptome pijenjem čaja od gloga te otkrijte još tri glavna saveznika u borbi protiv bolesti krvožilnog sustava. Stalno ste umorni - otkrijte zašto i kako povratiti snagu i riješiti se umora.

Vaše dijete muče viroza i nesanica - pročitajte kako mu pomoći narodnim savjetima naših starih.

Uzmite prirodne lijekove i zaustavite bolesti!

Ne propustite, u nedjelju, 6. 4., samo u Večernjem listu poseban prilog Narodni priručnik za zdravlje obitelji.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije