Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NATJEČAJ

Napravite kratki biciklistički film i osvojite bicikl

bicikli
Nikola Čutuk/pixsell
14.05.2014.
u 11:25

Rok za prijavu je 30. svibnja, a filmovi će biti prikazani na drugom izdanju Pedalafesta

Sindikat biciklista objavio je natječaj za kratke biciklističke filmove na koji se mogu prijaviti svi, a nagrada za najbolje ostvarenje je bicikl. Filmovi će biti prikazani na drugom izdanju Pedalafesta, koji će se održati od 5. do 7. lipnja u SC-u u Zagrebu.

"Tema natječaja je 'Bicikl za sve', a cilj potaknuti zainteresirane da iskušaju svoju kreativnost i pokažu drugima kako doživljavaju bicikl i sve vezano uz njega", rekla je Bernardica Stipić iz Sindikata biciklista.

Filmovi mogu trajati do pet minuta te mogu biti snimljeni kamerom, fotoaparatom ili mobitelom. Rok za prijavu filma je 30. svibnja, a zainteresirani se mogu prijaviti tako da film postavite na internet (Vimeo, Youtube ili neki drugi servis) te poveznicu pošalju na natjecaj@pedalafest.eu. Najbolje filmove će izabrati žiri u sastavu Damir Kudin, Vedran Marjanović i Ante Delač.

>> Prvi hrvatski biciklistički festival ponudio obilje sadržaja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije