Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasmijao mnoge

Nanio gel za samotamnjenje pa napravio veliku pogrešku: 'Ostao sam u šoku kada sam vidio kako izgledam ujutro'

TikTok
22.02.2021.
u 14:21

Na njegovu sreću, većinu gela uspio je oprati pod tušem, a ostatak je uspio sakriti šminkom

Josh Reade htio je imati ugodnu noć pred televizorom nakon što je napravio svoju rutinu čišćenja lica te nanio gel za samotamnjenje, ali jedna pogreška tijekom gledanja filma napravila je upravo suprotno, kako piše Mirror.

Naime, tijekom filma počeo je plakati i brisati suze koje su mu tekle niz lice. Iduće jutro je tek shvatio da je ostavio prugaste tragove po svom licu pa je brzo snimio cijelu stvar kako bi poslalo svojim prijateljima. No, oni su ga nagovorili da video objavi na TikToku, gdje je brzo prikupio više od tri milijuna pregleda.

@beautybyreade

I actually can’t believe it, only me 😫 ##fyp ##foryou ##faketan ##tanning ##tangonewrong ##badtan

♬ original sound - Makeup By JoshReade

- Imao sam noć uređivanja i odlučio sam pogledati Čuvaricu svoje sestre. To je vrlo, vrlo tužan film. Nanio sam gel za samotamnjenje, pogledao film i otišao spavati. Ujutro sam se probudio s tragovima suza. Bio sam šokiran i u panici. Nisam znao što učiniti. Bilo je stvarno loše - ispričao je Josh.

Na njegovu sreću, većinu gela uspio je oprati pod tušem, a ostatak je uspio sakriti šminkom. - Nakon tuša, ostala mi je samo jedan trag, ali i to sam sakrio šminkom. Nije me navelo da prestanem sa samotamnjenjem. Kada sam se oprao, izgledao sam kao da sam se sunčao tjedan dana - rekao je.

Ovo je najčešćih 10 vrsta spavača – prepoznaješ li sebe među njima?

1/4
Ključne riječi

Komentara 3

Avatar babinjak1984
babinjak1984
18:18 22.02.2021.

Taj gel izgleda da rade od govana.

LI
liliZG
19:39 22.02.2021.

dobro da si noktom nije iskopao oko...

MI
mismokanibali
15:26 22.02.2021.

Strasno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije