Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problem u godinama

'Nalazim se sa ženom koja je starija od mene 25 godina, a mislim i da sam se zaljubio'

Sex
Thinkstock
09.11.2019.
u 23:00

On ima 30 godina, a ona je rastavljena i atraktivna žena od 55 godina. Upoznali su se na tulumu, a ona poznaje njegove roditelje

Iako je razlika u godinama velika, čini mu se kako se zaljubio u nju. Nalaze se jednom ili dva puta tjedno, a ne zna kako da je pita što ona osjeća prema njemu pa je savjet tražio kod stručnjakinje za seks Deidre, s portala The Sun.

Foto: Getty Images

Slučajno je završio kod nje doma i počeli su s poljupcima, a jedno je vodilo drugome. Uskoro su završili u krevetu i viđaju se stalno.

"Odlično se provodim i imam odličan seksualni život sa starijom ženom i počeo sam se zaljubljivati. Bojim se da ona ne misli isto o meni."

Nikada mu nije ništa rekla, ali spomenula je samo da je odličan ljubavnik. "Uživam u seksu, ali nisam siguran za razliku u godinama. Ona je samo nekoliko godina mlađa od mojih roditelja, dok njezina djeca nisu puno mlađa od mene. Ne želim nikoga uznemiriti i ne znam što da napravim." 

Deidre mu je napisala: "Ovi osjećaji mogu biti obostrani. Trebali biste razgovarati i vidjeti gdje ovo sve ide. U suprotnome bi jedno od vas dvoje moglo ostati povrijeđeno. Neki ljudi su jako sretni, bez obzira na razliku u godinama."

Pogledajte ljubavne savjete s Trešnjevačkog placa: 

Ključne riječi

Komentara 1

DE
deda1234
09:10 10.11.2019.

Kako mana?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije