Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobar korektor, loš rezultat

Najveće pogreške pri nanošenju korektora

Žena s kistovima
Foto: Shutterstock
12.03.2015.
u 18:00

Zbog njih čak i odlični korektori izgledaju loše na koži

Investirali ste u luksuzni korektor, no čini vam se da baš i ne radi ništa posebno na vašem licu? Prije nego što skupocjeni komad kozmetike bacite u smeće, pitajte se znate li ga uopće ispravno koristiti. Ovo su najčešće greške koje mnoge od nas rade pri nanošenju korektora, i glavni razlozi zašto uglavnom nismo zadovoljne s konačnim izgledom proizvoda na licu.

Birate presvijetao korektor

Ako birate izrazito svijetle i pigmentirane korektore, sigurni smo u dvije stvari. Prva, imate velike probleme s tamnim podočnjacima, i druga - griješite u izboru nijanse. Naime, biranje presvijetlog i pregustog korektora će samo skrenuti dodatnu pozornost na neugledne tamne kolutove koji otkrivaju da ste sinoć loše spavali, a to zasigurno ne želite. Umjesto njih, odaberite tople, breskvaste nijanse tekućih korektora koje su maksimalno ton svjetlije u odnosu na vašu boju kože, a bilo bi dobro i da imaju sitne, reflektirajuće čestice u sebi.

Ne fiksirate korektor

Nakon što ste svoj omiljeni korektor nanijeli na kožu, i zadovoljni ste kako izgleda, vrijeme je da ga fiksirate transparentnim proizvodom u kamenu ili prahu. Ovo će omogućiti da vam se korektor ne nabire u boricama i sitnim linijama tijekom dana. Za nanošenje proizvoda za fiksiranje odaberite mekani kistić i nikako nemojte preagresivno povlačiti proizvod po licu jer ćete na kraju samo odstraniti dobar dio korektora. Lagani tapkajući potezi su najbolja metoda aplikacije.

Koje su još najčešće pogreške pri nanošenju korektora na lice i kako ih ispraviti potražite na portalu Fashion.hr

>>Anita Dujić 'uronila' je u ljubičasto. Kako vam se sviđa njen 'look'?

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije