Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za mlađi izgled

Najnoviji hit kirurgije: Implantacija silikona u bradu

ogledalo
arhiva
17.04.2012.
u 12:05

Uklanjanje podbratka postalo je važnije od velikih grudi, pokazali su najnoviji podaci o plastičnim operacijama protekle godine u SAD-u

Kako bi imali savršeno lice, Amerikanci se sve više odlučuju na operacije podbratka. Godine 2011. te su operacije postale učestalije i od ugradnje implantata u dojke te ubrizgavanja botoksa u lice za zaglađivanje bora, podaci su Američkog društva za plastičnu kirurgiju. Na tu vrstu operacije odlučuju se najčešće stariji od 40 godina.

Za operaciju se koriste komadići silikona koji se ugrađuju u vrh brade kako bi se dobio što skladniji profil.

– Što su ljudi stariji, to ima se lice sve više izobličuje. Ugradnja implantata može to spriječiti jer lice tada dobiva oštre konture i izgleda puno mršavije – kaže plastični kirurg Basim Matti za Huffingtonpost te dodaje:

– Imam mnogo pacijenata koji dolaze dobro informirani i znaju da implantati mogu nadomjestiti druge operacije, primjerice operaciju nosa. Dulja brada može vizualno smanjiti nos.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije