Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isprobajte

Najlonke vam često pucaju? Uz ovaj trik to se više neće događati

Shutterstock
02.11.2020.
u 12:30

Ovaj trik dovoljno je napraviti samo jednom kako biste produžili njihov vijek trajanja.

Kako dolaze hladniji dani tako se mijenjaju modne kombinacije, a sve više njih uključuje deblje čarape, odnosno najlonke. Žene ih uvijek nose na haljine i suknje, a nerijetko i ispod hlača kako bi im bilo toplije. Ipak, koliko god bilo ugodno nositi ih kada se temperature spuste, često se događa da pucaju. 

Napravljene od tankog materijala, nakon nekoliko nošenja ne mogu više izdržati rastezanje, pa se stvori jedna mala rupica koja se brzo pretvori u veliku - i možete ih baciti u smeće.

Takva situacija, koja posebno izbaci iz takta kada vam se negdje žuri, ne mora se više događati - isprobajte jednostavan trik. 

Pitali smo građane: što je najljepše što vam se dogodilo u 2020.?

Nakon što kupite najlonke, prije prvog nošenja ih namočite u vodi i stavite u plastičnu vrećicu. Dobro ju zatvorite i pospremite u zamrzivač preko noći. Zahvaljujući ovoj metodi, elastinska vlakna u čarapama će biti snažnija i čvršća, a čarape će biti znatno otpornije na pucanje, piše Pure Wow. Odjenite ih tek kada se potpuno osuše.

Zarazio sam sebe: Muškarac 'njušio' čarape nakon nošenja, pa završio u bolnici

1/1

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije