Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
katy perry

Najbolje komade kupujem u second hand shopovima!

katy perry (1)
Pixsell
18.12.2012.
u 00:01

Pop-zvijezda osim uspješne karijere izgradila je i prepoznatljiv stil. Katy se ne boji odjenuti kao kolačić, klaun ili sirena, a tvrdi da će svi njezini outfiti za nekoliko godina biti moderni.

Iako se album kojim se proslavila zove “One of the Boys”, Katy Perry uopće nije muškobanjasta. Pjevačica obožava biti ženstvena, a duge umjetne trepavice, usnice boje višanja i retro outfiti posuti točkicama njezin su zaštitni znak.

“Trik je u samouvjerenosti – ako se predstavite sa stavom, možete isfurati što god želite”, kaže dvadesetosmogodišnja Katy. Iako je danas poznata diljem svijeta, početak njezine karijere nije bio sjajan. “Godinama sam se selila iz agencije u agenciju, a prije nego je izdan One of the Boys rečeno mi da je da diskografska kuća raskida ugovor sa mnom. Odlučila sam se truditi do 25. godine, a ako ne uspijem, jednostavno naći muža i osnovati obitelj”, prisjeća se Katy. Srećom, njezin megahit I Kissed a Girl privukao je pozornost javnosti, a Katy katapultirao u svijet pop-zvijezda. No osim po svojim pjesmama Katy je postala prepoznatljiva i po osebujnom stilu.

“Počela sam se ovako odijevati jer sam kao mala bila siromašna. Htjela sam biti jedinstvena i originalna, no nisam imala dovoljno novca pa sam kupovala u second hand shopovima. Sav novac koji sam zaradila na ulici svirajući gitaru ostavljala sam u vintage trgovinama pokušavajući izgraditi ovaj ponekad sramotni izgled”, iskrena je Katy. Danas svoj stil opisuje kao mješavinu Lolite i starog hollywoodskog glamura.

“Ne slijedim trendove, držim se onog što meni paše. No znam ponekad iznenaditi samu sebe – na prošlom dočeku Nove godine nosila sam crnu korzetiranu haljinu Dolce & Gabbane, čipkaste tajice i visoke potpetice”, otkriva Katy. Iako su joj na raspolaganju najpoznatija dizajnerska imena, Katy i dalje posjećuje second hand shopove. “Najviše volim pronaći takve trgovine u malim gradićima diljem svijeta. U njima se doista svašta može pronaći!”, rekla je Katy. Kao svoju modne ikone ističe Ditu von Teese i Cindy Lauper.

“Ne bojim se biti na listama najgore odjevenih. Znalo mi se dogoditi s puno outfita, no samo pomislim da će svi shvatiti moj stil za nekoliko godina. Sjećam se stvari kojima su se ljudi smijali, a sada ih možete kupiti u svakoj high street trgovini”, tvrdi pjevačica. No, vjerovali ili ne, ova vrckava pop-zvijezda zapravo je miran kućni tip. “Više volim večere s prijateljima nego cjelonoćno tulumarenje. Ponekad sam tužna što nemam s kim podijeliti kako sam provela dan i što sam radila, no nadam se da ću za nekoliko godina naći muža. Sad jednostavno nije trenutak za to”, zaključila je Katy.     

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije