Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Valentinovo u Čakovcu

Na Tonyjevom koncertu dvije prosidbe! Kakvo iznenađenje je priredio Dubravki?

Tony Cetinski
Anto Magzan/PIXSELL
15.02.2014.
u 09:12

- Nije baš da imamo uvijek na koncertima dvije prosidbe, ali lijepo je biti dio nečijeg života - kazao je Tony.

Sinoćnji koncert Tonyja Cetinskog u Čakovcu dva su mladića iskoristila za prosidbu.

Kako prenosi portal Međimurskih novina, Nikola Tkalec iz Svetog Petra zaprosio je Mateju Miklošić iz Malog Bukovca, a Dino Borković iz Črečana Suzanu Domjanić iz Brezja. Valentinovo i koncert Cetinskog odlična je kombinacija, kažu zaljubljeni novopečeni zaručnici.

- Nije baš da imamo uvijek na koncertima dvije prosidbe, ali lijepo je biti dio nečijeg života, lijepo je vidjeti da se glazba prebacuje s koljena na koljeno, jer bilo je na koncertu puno mladih ljudi, djece, roditelja... - kazao je za Međimurske novine zadovoljan Tony, koji je pjevao dva i pol sata, a potom je odjurio supruzi Dubravki kojoj je pripremio iznenađenje za Valentinovo. Kakvo, nije rekao.

>>Tony Cetinski: Ne bih preživio da smo vjenčanje slavili još i u Istri

>>Dubravka i Tony proslavili vjenčanje u Vinkovcima bez Severine

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije