Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavlje i u Zagrebu

Dubravka i Tony proslavili vjenčanje u Vinkovcima bez Severine

tony cetinski
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/8
30.01.2014.
u 09:26

Uz uobičajeni glamur domaćih zvijezda, što podrazumijeva vožnju bijelim Hummerom, Dubravka Dujak i Tony Cetinski sinoć su, nakon vjenčanja u Las Vegasu, u vinkovačkom hotelu Admiral uz tamburaše proslavili sklapanje braka...

Uz uobičajeni glamur domaćih zvijezda, što podrazumijeva vožnju golemim bijelim Hummerom, Dubravka Dujak i Tony Cetinski sinoć su, nakon vjenčanja u Las Vegasu, u vinkovačkom hotelu Admiral uz tamburaše proslavili sklapanje braka. Slavlje je počelo uz poznatu pjesmu "Ovo je moja kuća, živio sam tu" i potrajalo do duboko u noć. Pristup u dvoranu za vjenčanje nije bio dopušten medijima, osim novinara tjednika koji je s Cetinskima dogovorio ekskluzivno pravo na ovu bajkovitu priču.

Bez novinara

Na ulazu je stajao samo jedan zaštitar koji nije imao posla s nasrtljivim novinarima jer je svima bilo jasno pravilo igre, pa nisu ni pokušavali ući u dvoranu, osim što su fotografi pokušavali kroz staklo vrata uhvatiti kakav zgodan trenutak, što je Tony Cetinski primijetio i uputio im namrgođen pogled.

U dvorani je bilo stotinjak uzvanika, ali najavljena zvijezda večeri – Severina nije se pojavila jer se, kako je objasnio Tony, ozlijedila, ali nastupit će na zagrebačkoj fešti jer i tamo će upravo vjenčani par Cetinski proslaviti jedan od najradosnijih dana u životu.

Severina ozlijedila ligament

– Ovo mi je u Vinkovcima nekako najprirodnije, što ne znači da i ono treće slavlje za nekoliko dana u Zagrebu uz moj sastav neće biti isto tako lijepo. Severina nije mogla doći u Vinkovce jer je ozlijedila prednji križni ligament, no u Zagrebu će biti s nama – rekao je Tony koji je s Vinkovčankom Dubravkom, magistricom ekonomije i PR stručnjakinjom, bio u vezi osam mjeseci prije nego su se odlučili stati na ludi kamen.

Komentara 10

Avatar cro1com
cro1com
12:16 30.01.2014.

toni prasac

Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
12:07 30.01.2014.

Kriza srednjih godina udarila u glavu, meni bi život bio tako lijep da imam mentalni sklop baš poput ovih osoba. Treći brak, tri fešte, rok trajanja-kratkoročno. Žalosno je vidjeti ljude u određenim godinama kako se ponašaju poput srednjoškolaca, svako vrijeme nosi svoje prednosti i nedostatke. Ali kako očekivati od djeteta da bude pošteno i normalno, kad ni roditelji nisu dali najbolji primjer, kako časno ići kroz život. Pjevati ljubavne pjesme, biti toliko osjećajan, a onda ostaviti 2 žene i ne znam jel ima djece. Nažalost takvi ljudi su danas moderni i uzor mnogima

SE
sestrićna
12:27 30.01.2014.

navodno je poslije proslave bilo mećave :))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije