Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drastična promjena

Na tetovaže i modifikacije potrošila 650 tisuća kuna: 'Mrzila sam svoj izgled, sve dok se nisam počela tetovirati'

Instagram
31.01.2022.
u 12:31

Ima 98 posto tijela prekriveno s više od 600 tetovaža, a napravila je i brojne modifikacije, poput razdijeljenog jezika, bojanja očnih jabučica i ugradnje šiljastih implantata u uši

Kao i većina tinejdžerica, Amber Luke se tijekom odrastanja borila sa svojim samopouzdanjem. Ova 26-godišnjakinja iz Brisbanea u Australiji možda je odgovarala društvenim standardima ljepote kao vitka i plava mlada žena, no, kako piše The Sun, unatoč tome, mrzila je svoj izgled.

Tijekom proteklih 10 godina, Amber je potrošila nevjerojatnih 180 tisuća kuna na više od 600 tetovaža, a sada je njezinim prijateljima poznate kao "Blue Eyed White Dragon".

Ranije ovog tjedna, Amber je podijelila fotografiju kako je izgledala prije nego što je tintom prekrila 98 posto svog tijela. Dijeleći fotografije prije i poslije na Instagramu, Amber je priznala da je tada "mrzila sve na sebi”.

Tetovaže su `modni hit`, ali ove s kanom će vas oduševiti:

1/11

"Nisam više htjela biti ta osoba, pa sam se iznova definirala. Počela sam preuzimati odgovornost za svoje postupke umjesto da krivim svoje mentalno zdravlje. Počela sam aktivno evoluirati ne samo kao čovjek, već sam svoju kožu pretvorila u nešto što mogu gledati i na što mogu biti tako ponosna”, objasnila je.

Uz to, Amber je priznala da još uvijek mora puno odrasti kao osoba, ali vjeruje da je na pravom putu do prosvjetljenja.

“Ne dopuštajte društvu, vašoj obitelji, 'prijateljima' ili bilo kojem strancu da vam govore što da radite sa svojim tijelom. Vaše tijelo je jedina stvar koju ste dobili u ovom nepravednom životu - maksimalno iskoristite svoje platno”, savjetovala je Amber.

Uz svoje tetovaže, Amber je potrošila dodatnih 470 tisuća kuna na ekstremne modifikacije tijela - uključujući podjelu jezika, povećanje grudi, filere za obraze i usne, šiljaste implantate postavljene u uši i brazilsko podizanje stražnjice.

Najveća transformacija bila je 2020. godine, kada se Amber podvrgnula 40-minutnom zahvatu kako bi svoje oči obojila u ‘zmajsko’ plavu, zbog čega je bila slijepa tri tjedna.

Ova djevojčica (6) je prva osoba na svijetu koja je prohodala iako nema kvadricepse! 💪👏

Ključne riječi

Komentara 3

LA
Latigo
06:57 01.02.2022.

Jadnica. Tipični proizvod bolesnog zapadnjačkog društva, s pomanjkanjem duhovnih vrijednosti.

AV
avangero
06:01 01.02.2022.

To je bitno takvi članci nam trebaju, ma koga briga što sve cijene lete u nebo dok ima ovakvih članaka za čitanje.

VG
Vgboy
04:28 01.02.2022.

Top!!!vrlo poučno štivo je ovo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije