Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čista ljubav

Na svoj rođendan dobio je sestru, a reakcijom je rasplakao mnoge

@georginaan3
01.02.2024.
u 11:30

'Ovaj prekrasan trenutak pamtit ću zauvijek'.

Nema većeg dara od braće ili sestara, a ova preslatka snimka prikazuje trenutak kada dječak prvi put susreće svoju mlađu sestru. Na njoj, dječak iz Bristola uz suzama trči do svoje starije sestre koja u naručju drži novorođenče. Njegova majka, Georgina Smart, podijelila je na svom TikToku ovaj emotivni trenutak koji je prikupio više od 3 milijuna pregleda, piše Daily Mail.

Ponosna mama objasnila je da je morala ranije otići s proslave rođendana svog sina jer je dobila trudove, zbog čega je on bio zabrinut. Georgina je napisala uz video: 'Ovaj prekrasan trenutak pamtit ću zauvijek'. Na snimci se vidi kako dječak potpuno preplavljen emocijama pozdravlja mamu u bolnici. Georgina kaže 'idi vidjeti svoju sestru', što je nagnalo novog velikog brata da požuri do bebe.

 

@georginaann3 This beautiful moment will be cherished forever 🥹❤️ #firsttimemeetingbaby #meetingsiblingsforthefirsttime ♬ Emotional Piano for the Soul (Inspirational Background Music) - Fearless Motivation Instrumentals

Dok je gledao prema mami čuje se kako pita 'je li beba izašla?' na što ona odgovara 'da'. Dječak je potom poljubio novorođenče prije nego što je otrčao do svoje starije sestre da je snažno zagrli. Georgina je objasnila: 'Ona je rođena na njegov rođendan, a ja sam zbog toga morala rano otići s njegove zabave. Bio je tako zabrinut kad sam otišla'.

Mnoge je korisnike ovaj video ganuo do suza, a jedan je komentirao: 'Kakav prekrasan mali dječak, njegove prekrasne oči i trepavice, tako je lijep da me je steglo srce'. Drugi dodaje: 'Nakon 80 godina na ovoj planeti, mogu jamčiti da će vaš dječak izrasti u dobrog člana ljudske rase. On ima veliko suosjećanje i puno ljubav'.

VEZANI ČLANCI: 

Treća osoba je rekla: 'Kakva empatija! Kakav lijep trenutak', a četvrta dodala: 'O bože, jednog će dana izrasti u najnevjerojatnijeg čovjeka, emocije koje ima su ogromne'. Georgina je odgovorila: 'Sada ima 10 godina. On je tako lijepa duša'.

Majka želi blizancima dati ista imena, ali tata se protivi: 'Ne odgajamo jedno dijete, moraju biti drugačiji'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije