Na jelovniku su nam isključivo jela od teletine, tartarski, ćevapi, rebarca...
Tagliata je mjesto koje potvrđuje da Zagreb uvijek ima nešto novo reći kada se o ugostiteljstvu i gastronomiji radi, ovdje to možete provjeriti u jednom od najoriginalnijih ambijenata.
Komentari 1
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Mislim da opis restorana mora uključivati daleko više fotografija interijera. Ne umiremo svi od gladi pa nismo svi opsjednuti samo klopom. Nekima od nas važniji je ambijent i razina usluge.