Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA KEMIJE

Muž joj je dosadan: 'Varam ga svaki dan, umro bi da to sazna'

seks, ljbuav
Foto: Thinkstock
13.07.2016.
u 13:46

Supruga ga je opisala kao "predivnu osobu", no kaže da među njima nema kemije.

Jedna je žena odlučila progovoriti o nesretnom životu sa svojim suprugom, ali i o tajnoj vezi s ljubavnikom. U ispovijesti za Daily Star ispričala je kako ne želi ostaviti supruga jer se boji da će on umrijeti od tuge, no ne planira prekinuti vezu s ljubavnikom zbog koje se osjeća živom.

Supruga je opisala kao "predivnu osobu", no kaže da među njima nema kemije. Tijekom seksa razmišlja o tome što mora kupiti ili koja bi pjesma pristajala njezinu sprovodu. Suprugu laže da joj je tijekom seksa bilo predivno.

– Mislim da i on zna da me do orgazma neće dovesti pa sve da vodimo ljubav i do Božića – napisala je u ispovijesti te dodala kako je zbog toga započela ljubavne afere.

– Varam supruga svakodnevno jer je naš brak dosadan. Žudim za strasti, trebam pravog muškarca – poručila je nesretna žena i dodala kako žudi za onima koji su lukavi i koje je teško kontrolirati.

Trenutačno joj je ljubavnik bivši pljačkaš banaka dok su ostali bili lopovi ili trgovci automobilima

– S trenutačnim ljubavnikom uživam u divljem seksu nakon kojeg sam potpuno iscrpljena za bilo što u krevetu sa svojim mužem – napisala je. Kaže kako ide leći prije svog supruga i da se, ako ne spava, pretvara da spava.

– U jednom se trenutku osjećam živom, a u drugom se gadim sama sebi i osjećam krivnju. Na nedavnoj zabavi čula sam kako suprug govori prijatelju da me voli svim srcem te da ne može živjeti bez mene. Kazao je kako bi umro kad bi se s nama nešto dogodilo – stoji u ispovijesti.

Ključne riječi

Komentara 47

YE
Yesenin
14:55 13.07.2016.

Otvorio sam clanak samo radi komentara: u sto se pretvorio VL!!!! Tuzno!! Dno novinarstva.

Avatar dr. Evil
dr. Evil
14:36 13.07.2016.

Oženio je robu s greškom - javiti se udruzi za zaštitu potrošača!

Avatar pozor
pozor
14:30 13.07.2016.

Straca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije